Shoppster je naredil TO za zveste kupce

Oglas 09. Feb 202315:09 > 15:11
Shoppster
promocijska fotografija

Ste se zaobljubili, da boste letos bolj pametno razpolagali z denarjem in nakupovali preudarno? Potem imamo za vas odlično novico. Vse bolj priljubljen spletni trgovec Shoppster je predstavil programa zvestobe Shoppster Smart in Shoppster Smart Connect, ki odslej tako med tednom kot med koncem tedna prinašata posebne ugodnosti.

Novo leto, novi načrti, nakupi in skrbi. Draginja, ki nas spremlja nekaj zadnjih mesecev, naše načrte o toplih krajih, spuščanju po zasneženem hribu in nakupu vsega, kar potrebujemo, lahko hitro zaustavi. In sodeč po napovedih, nismo blizu večjega izboljšanja.

Vendar vaše želje lahko še vedno enostavno uresničite s pametnim nakupovanjem. Na ta način boste uspešno varčevali in živeli manj stresno. V ta namen vam Shoppster predstavlja programa, s katerima lahko v letošnjem letu občutno prihranimo.

Pametni nakupi, ki se splačajo

Spletni trgovec Shoppster na prvo mesto postavlja zadovoljstvo uporabnikov, zato se prilagaja njihovim potrebam, navadam ter individualnim željam. Slednje pa lahko zaradi draginje težje uresničimo. Zato je spletni trgovec za vas ustvaril Shoppster Smart – program zvestobe, ki vsem registriranim uporabnikom nudi možnost visokih prihrankov. Na mesečni bazi vam bodo pripravili posebej izbrano ponudbo 50 izdelkov s prihranki do 40%. To pomeni, da boste uporabniki lahko skozi celo koledarsko leto kupovali s prihranki in brez slabe vesti. Za še pametnejše nakupovanje vam nudijo dodatno ugodnost – in sicer obročno odplačevanje z 0 % obrestno mero pri nakupu do 24 obrokov na celotno ponudbo. Nakup bele tehnike, malih gospodinjskih aparatov, računalniških izdelkov in izdelkov iz ostalih kategorij je postalo enostavno.

Je lahko nakupovanje še bolj ugodno?

Posebnost, ki bo letos navduševala obiskovalce Shoppsterjeve spletne strani, je tudi Smart izbor dneva. Najboljše ponudbe želijo na svojih spletnih policah zagotavljati vse dni v letu, zato bodo od ponedeljka do četrtka novi izbrani izdelek ponudili po še ugodnejši ceni. Poleg tega bo na voljo tudi Smart ponudba vikenda, kjer boste lahko izbirali med izbrano ponudbo kar cel vikend.

Telemachovi naročniki s posebnimi ugodnostmi

Si predstavljate, da bi ves čas lahko nakupovali izdelke po polovični ceni? Prihranek do 50 odstotkov lahko od sedaj naprej na shoppster.si izkoristijo vsi naročniki telekomunikacijskega operaterja Telemach. Spletni trgovec je zanje oblikoval še ugodnejši program zvestobe Shoppster Smart Connect, ki ponuja več kot 100 najrazličnejših izdelkov vseh kategorij tudi 50 % ugodneje. Poleg tega vsem, ki bodo opravljali večje nakupe, nudi nakupovanje Leanpay v 24 obrokih brez obrestne mere, enkrat mesečno pa časovno omejeno ponudbo Connect shopping vikend, ki ponuja še več prihrankov.

Obiskovalce spletne trgovine Shoppster bodo ugodnosti in novi izdelki navduševali celo leto, zato predlagamo, da si z brezplačno registracijo zagotovite prednosti programov Shoppster Smart ter Shoppster Smart Connect že danes. In ne zamudite novih ugodnosti in prihrankov s prijavo na Shoppster e-novice.