Sonce je energija prihodnosti

Oglas 08. Nov 202315:30
promocijska fotografija

Prihodnost nam obeta energetsko preobrazbo, sončna energija pa velja za dolgoročni potencial za proizvodnjo električne energije.

S sončno energijo do trajnih prihrankov

Ta okolju prijazna in trajnostna izbira je v zadnjem času postala priljubljena rešitev za proizvodnjo električne energije v slovenskih gospodinjstvih.

Sončna elektrarna ni le koristna za naše okolje, ampak tudi za našo denarnico. Gre za smiselno in dolgoročno naložbo, ki se v povprečju povrne v 7 letih. Po namestitvi sončne elektrarne lahko na svojih mesečnih računih za elektriko prihranite do 75 %, kar je prepričljiv razlog, da se odločite za namestitev sončne elektrarne na svoji strehi.

promocijska fotografija

Zaupanje v zanesljivega ponudnika sončnih elektrarn

GEN-I Sonce se ponaša z vodilnim položajem na področju sončnih elektrarn v Sloveniji. Njihova ekipa strokovnjakov vas spremlja na vsakem koraku, od začetnega svetovanja do končne montaže in vzdrževanja sončne elektrarne. Njihovo dolgoletno znanje in izkušnje pa jamčijo za visoko kakovostno storitev.

Še en dodaten razlog, zakaj izbrati GEN-I Sonce, pa je možnost ugodnega kreditiranja, ki ga ponujajo do konca letošnjega leta. Vsem, ki želite z izgradnjo sončne elektrarne ujeti NET metering sistem obračunavanja energije, omogočajo ugodno kreditiranje z odplačevanjem za obdobje 7 let in fiksno 5-% obrestno mero.

promocijska fotografija

Na njihovi spletni strani lahko najdete vse potrebne informacije o postavitvi sončne elektrarne. Na spletnem obrazcu za ponudbo vam bodo zagotovili pravo rešitev glede na vaše potrebe. Prav tako boste tam našli informacije o ceni sončne elektrarne  in možnost naročila ogleda lokacije, kjer boste prejeli vse potrebne informacije o postopku in možnih subvencijah.

Zaupajte izgradnjo sončnih elektrarn strokovnjakom in postanite samooskrbni.

Naj bo GEN-I Sonce vaša izbira.