Messi za CNN: Čudno bo, če si bosta nasproti stala Pariz in Barcelona

Šport 11. Avg 202121:05 > 12. Avg 2021 09:58 0 komentarjev

Nogometaš Lionel Messi je za CNN spregovoril o slovesu od Barcelone in novih izzivih, ki ga čakajo v Parizu.

Nogometni zvezdnik Lionel Messi, ki zapušča Barcelono in se seli v Pariz, je za CNN spregovoril o občutkih ob menjavi kluba. “Težko je ubesediti to, kar sem moral doživeti zadnji teden. Kar se je zgodilo z Barcelono, je bilo zelo težko – posloviti se po tem, ko sem bil vse življenje na enem mestu,” je povedal in dodal, “po treh dneh – ne da bi pozabil, kaj se je zgodilo – se je vse spremenilo.”

Menjavo kluba je spremljalo veliko dvomov in napetosti, je opisal, pa tudi veliko navdušenja in želje po novem začetku. Tudi sprejem v Parizu mu bo ostal v lepem spominu, na ulicah so ga namreč pričakali Parižani. “Zelo se veselim začetka novega obdobja svojega življenja in pripravljen sem, da začnem novo življenje v Parizu,” je povedal novinarki CNN.

Lionel Messi
Yves Herman/REUTERS

Messi se zaveda svoje uspešne nogometne preteklosti in tega, da si klub Paris Saint-Germain (PSG) želi osvojiti Ligo prvakov. “Na osebni ravni bi si želel še ene zmage v Ligi prvakov /…/ in mislim, da sem prišel na idealno mesto, ki je pripravljeno na to,” je dejal in pohvalil “občudovanja vredne” igralce pariškega kluba.

“Iskreno, živim iz dneva v dan,” je v nadaljevanju povedal nogometni zvezdnik in poudaril, da si bo po novem slačilnico delil s soigralci, ki jih pozna, pravzaprav s “prijatelji, ki so med najboljšimi na svetu”.

Na novinarkino vprašanje, kako bi bilo, če si bosta na igrišču nasproti stala Barcelona in PSG, je Messi povedal: “Lahko se bo zgodilo. Zame bo čudno, če se bo.” Po eni strani, je dejal, bi bilo zanj to kot vrnitev domov, čeprav bi nosil drug dres.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!