N1 STUDIO v 2021: državni sovražnik, ministrov pobeg, solzivec in športni uspehi

N1 Studio 01. Jan 202207:47 > 14:44 0 komentarjev

Protesti, epidemija, referendum o zakonu o vodah z izjemno aktivacijo volilcev, interpelacije, politični spopadi, predsedovanje Svetu EU, kriza v Afganistanu in vrh o Zahodnem Balkanu so le nekatere od mnogih tem, ki smo se jim posvečali letos. V videu si oglejte nekaj odmevnejših trenutkov oddaje N1 STUDIO, ki so nam najbolj ostali v spominu.

N1 STUDIO z Miho Orešnikom obravnava vse aktualne in relevantne teme, ki ljudi zanimajo. V le šestih mesecih, odkar je zaživel nov medij N1 Slovenija, smo v oddaji gostili praktično celoten politični vrh, od blizu spremljali vse pomembnejše seje državnega zbora in analizirali delo vlade, z vklopi v živo (v več jezikih) smo poročali o slovenskem predsedovanju Svetu EU, po več ur smo v času največjih protestov nasprotnikov vladnih ukrepov po Ljubljani spremljali protestnike in ravnanje policije, poročali smo o vrhunskih uspehih slovenskih športnikov na olimpijskih igrah v Tokiu in v živo prenašali njihove prihode v domovino.

V oddaji N1 STUDIO smo se pogovarjali z vsemi pomembnimi akterji. Na naša številna vprašanja so odgovarjali zdravniki in medicinske sestre, družboslovci, umetniki, vojaki, okoljevarstveniki, ekonomisti, poslanci, ministri in predsednik republike.

Slogan naše oddaje je “Pogovarjajmo se.” In pri nas so besedo dobili tudi tisti, ki jih širša javnost ne pozna, a so njihove zgodbe pomembne. To so prostovoljci, mladi, pa tudi prebolevniki covida-19. Pred nami je pomembno leto, ko bomo kar trikrat odšli na volišča. Ekipa N1 bo dogajanje pozorno spremljala od blizu, v studiu pa se bomo z gosti posvečali vsem ključnim temam. Bodite z nami tudi v letu 2022.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!