Lista Borisa Popoviča tudi polodstotno podporo označuje za uspeh

Slovenija 24. Apr. 202220:41 > 25. Apr. 2022 01:03
Delite:
Bojan Popovič
Foto: Profimedia

V Listi Borisa Popoviča - Digitalizirajmo Slovenijo, ki naj bi glede na doslej preštete glasovnice dosegla skoraj polodstotno podporo, si kljub želji, da bi presegli parlamentarni prag, dosežek vseeno sežejo kot uspeh, je povedal kandidat liste Anže Lemež. Vzpostavili so močno strankarsko infrastrukturo, jutri se začnejo priprave na lokalne volitve, je napovedal.

Predsednik liste Boris Popovič se zaradi bolezni ni mogel udeležiti novinarske konference v uradnem medijskem središču v Cankarjevem domu, zbrane je zato nagovoril Lemež. Zahvalil se je tako vsem kandidatom liste kot podpornikom in volilcem.

Lista Borisa Popoviča doslej še ni sodelovala na volitvah. Glede na doslej preštete glasovnice so prejeli 0,43 odstotka glasov. Kot je spomnil Anže Lemež, so se za kampanjo odločili pozno, nastopili so sami, saj “v nobeni od strank nismo našli podobno naprednega programa”. Po njegovih besedah so bili stranka z najmlajšim kandidatom.

Volitve po njihovem mnenju sicer niso bile poštene za vse stranke, češ da jim niso bile dane enake možnosti za predstavitev, kot jim jih zagotavlja ustava, je še dodal Lemež in napovedal, da bodo postali močna in uspešna politična sila.

Komentari

Vaš komentar