Drugi volilni podkast s Suzano Lovec: Škandal, humor in dvoboj Janša – Golob

Podkast 15. Apr 202206:00 > 08. Jul 2022 12:12

Kakšne so predvolilne taktike, kdo nagovarja katere volilce in kako, česa ne smemo pozabiti, kaj se dogaja na družbenih omrežjih, zakaj se moramo pogovarjati o glasovnicah iz tujine ... in kakšni so humorni odzivi na kampanjo. O vsem tem v drugem volilnem podkastu na N1.

Suzana Lovec se je danes v volilnem podkastu N1 pogovarjala z Alešem Kocjanom, urednikom notranje politike in gospodarstva na Radiu Slovenija, ki skupaj s Tanjo Starič ustvarja podkast Umetnost možnega. Druga gostja v današnjem studiu pa je bila Nataša Briški, ki soustvarja znan podkast LD;GD in je gonilna sila spletnega portala Metina lista, pred tem pa je bila dolgoletna novinarka in dopisnica iz Združenih držav Amerike.

Poslušajte in poglejte, komu v predvolilni tekmi kaže dobro, kdo dobiva, kdo izgublja … kaj vse se še lahko spremeni in kakšna so zakulisja. Zakaj je Janez Janša prišel na soočenje z Golobom, kaj pomeni ponudba za “srečanje na nevtralnem terenu”, zakaj imajo ljudje radi rokovanja in striženje žive meje, kaj vse lahko odloča … in zakaj so pomembna prava vprašanja in “težki” teksti.

Podkaste N1 Slovenija lahko poslušate in se nanje naročite na platformah APPLE PODCASTS, SPOTIFY, SOUNDCLOUD, GOOGLE PODCAST, STITCHER, CASTBOX in DEEZER.

Vse relevantne informacije o prihajajočih volitvah lahko spremljate tudi na naši posebni spletni strani n1info.si/volitve-2022. 

Spremljajte volitve 2022 na n1info.si. #volitve #volitve2022 #n1slovenija

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.