Nadzorni svet novogoriškega Hita imenoval novo vodstvo

Gospodarstvo 27. Okt 202318:06 0 komentarjev
Hit Nova Gorica
Foto: BOBO

Igralniško družbo Hit iz Nove Gorice bo prihodnjih pet let vodil Sandi Brataševec, ki ga je na mesto predsednika uprave po izteku mandata zdajšnjemu vodstvu danes imenoval nadzorni svet. Ob tem so se nadzorniki aktualni upravi zahvalili za uspešno opravljeno delo v času zahtevnega finančnega in poslovnega prestrukturiranja skupine Hit.

Novi predsednik uprave bo mandat nastopil 1. januarja 2024, so po seji nadzornega sveta sporočili iz Hita.

Družbo Hit od januarja 2019 vodi Tomaž Repinc, v upravi pa so še delavski direktor Alan Bofulin, ki ostaja še naprej član uprave, ter Lilijana Sirk in Nataša Tišma, katerih mandat je vezan na Repinčevega. Slednjemu mandat poteče konec letošnjega leta.

Repinc je nasledil Janeza Mlakarja, ki ga je nadzorni svet odpoklical septembra 2018. V času razpisa in iskanja novega predsednika uprave je Hit začasno vodil Danjel Mlečnik.

Brataševec je univerzitetni diplomirani inženir elektrotehnike in magister poslovnih ved z več kot 20-letnimi mednarodnimi izkušnjami na vodstvenih položajih v panogi javne mobilnosti in turizma. Prihaja iz družbe Nomago, kjer trenutno opravlja funkcijo svetovalca uprave.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!