United Group imenoval Quiqueja Vivasa za podpredsednika za marketing Skupine

Gospodarstvo 21. Sep 202210:05 0 komentarjev
Quique Vivas
United Group

United Group, vodilni ponudnik telekomunikacijskih storitev in medijskih vsebin v jugovzhodni Evropi, je danes objavil, da je imenoval Quiqueja Vivasa za podpredsednika za marketing. Položaj bo nastopil 20. decembra 2022.

Quique Vivas bo v svoji novi vlogi nasledil Victoriyo Boklag, ki je od leta 2013 uspešno opravljala funkcijo podpredsednice skupine za marketing in medije. Victoriya Boklag se bo osredotočila na svojo vlogo izvršne direktorice Skupine, s čimer bo dodatno krepila položaj United Groupa kot vodilnega ponudnika telekomunikacij in medijskih vsebin v jugovzhodni Evropi ter zagotavljala njeno strateško rast. Znotraj skupine United Group v Sloveniji poslujejo družba Telemach s storitvami EON, Total TV in mobilnimi paketi družine VEČ, informativni spletni portal N1, televizija Sportklub ter platforma za e-poslovanje Shoppster.

“Veseli me, da lahko zaželim dobrodošlico Quiqueju Vivasu v United Group. Odgovoren bo za strategijo marketinga rezidenčnim in poslovnim uporabnikom ter se bo osredotočil na vzdrževanje zagona skupine United Group na vseh osmih trgih, kjer poslujemo. S pomočjo inovativnih izdelkov, novih tehnologij in ambicioznih blagovnih znamk bo Quique še izboljšal našo filozofijo, osredotočeno na stranke,” je povedala glavna izvršna direktorica United Groupa Victoriya Boklag.

Quique je usposobljen strokovnjak z več kot 17-letnimi izkušnjami na področju telekomunikacij. Lahko se pohvali z nekaj izjemnimi dosežki, saj je zasedal različne položaje na področjih trženja, prodaje, digitalnih tehnologij, razvoja blagovnih znamk, poslovanja in strategije za mobilne in fiksne storitve ter televizijo – tako v B2B kot B2C. Njegovi poklicni dosežki vključujejo tudi pomembno vlogo pri promociji skupine Vodafone kot ponudnika integriranih storitev ter pri digitalni preobrazbi njenega komercialnega poslovanja. Delal je tudi kot direktor marketinga, prodaje in strategije v družbi Vodafone Češka ter direktor oddelka za marketing in član izvršnega odbora v družbi Vodafone Grčija.

Imenovanje Quiqueja za novega podpredsednika za marketing United Groupa je nov korak k nadaljnjim dosežkom Skupine.

*N1 je del United Group.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!