13 zvezdniških osebnosti, ki imajo lastne podkaste

Magazin 04. Dec 202214:30
Ashley Graham
Foto: Arhiv

Minili so časi, ko so bili hollywoodski zvezdniki skrivnostni, čudoviti in skoraj nezemeljski nadljudje, ki smo jih lahko občudovali le v filmih in trač revijah. Zdaj so tako rekoč vsi in ves čas prisotni v naši družbi – skoraj vsi so hkrati igralci, glasbeniki, plesalci in zadnje čase tudi voditelji podkastov. Ja, na nas prežijo na štirih frontah, mi pa jih lahko samo gledamo, občudujemo in zdaj tudi poslušamo.

Ker so podkasti v zadnjih letih prevzeli svet, se je seveda v igro vključilo tudi veliko največjih svetovnih zvezdnikov. Ne le da imajo kot slavni gostitelji najboljši dostop do vznemirljivih gostov, ampak nam ti podkasti dajejo priložnost, da vidimo novo plat zvezd, slišimo podrobnosti iz njihovega osebnega življenja ali vidike njihove osebnosti, ki jih drugače nikoli ne bi spoznali. Torej, o katerih zvezdah govorimo? Vsi ti zvezdniki gostijo lastne podkaste – zato napolnite svojo zbirko oddaj na mobitelu in se zabavajte ob poslušanju.

Kot nova medijska oblika imajo podkasti resne prednosti – kot je dejstvo, da jih lahko poslušate, kadarkoli želite. Se vozite domov iz službe? V telovadnici? Ti podkasti slavnih pokrivajo vse od nasvetov za odnose in nasvetov za starševstvo do zdravja, telesne pripravljenosti in še več – Macaulay Culkin je na primer celo epizodo posvetil svojemu mnenju o pici.

Od Ashley Graham in Gwyneth Paltrow do Daxa Sheparda in Anne Faris, tu je nekaj naših najljubših podkastov, ki jih gostijo znane osebnosti, ki jih poznate in imate radi.

Meghan Markle
Arhiv

Meghan Markle: Archetypes with Meghan

Arhetipi (prapodobe) z Megan ali Archetypes with Meghan je dokaj nov podkast, saj je prva epizoda ugledala luč sveta 23. avgusta 2022. Prva gostja oddaje v kateri rušijo stereotipe in predsodke je bila ena najboljših športnic vseh časov ter Meghanina prjateljica Serena Williams.

Alicia Silverstone
Arhiv

Alicia Silverstone: The Real Heal with Alicia Silverstone

46-letna igralka je zaslovela pri 16 letih, ko se je pojavila v videospotu skupine Aerosmith za pesem Cryin’. Alicia je znana po zdravem načinu življenja in tega v vseh vidikih poskuša predstaviti tudi v svojem podkastu The Real Heal with Alicia Silverstone. V zadnji epizodi se je slavna veganka razgovorila o ljubezni, ki jo ljudje dobimo od živali.

podcasti Kate Hudson
Arhiv

Oliver in Kate Hudson: Sibling Revelry

Slavna brat in sestra, ki sta seveda otroka še bolj slavne igralke Goldie Hawn, se v njunem podkastu pogovarjata bolj ali manj o družinskih zadevah. Predvsem imata veliko povedati o odnosu med sestro in bratom – Sibling Revelry.

The MIchelle obama podcast
Arhiv

Michelle Obama: The Michelle Obama Podcast

Nekdanja prva dama ZDA z gosti v svoji oddaji The Michelle Obama Podcast (po njenih besedah) govori o stvareh, o katerih se naj bi pogovarjali za družinsko kuhinjsko mizo. V prvi epizodi podkasta, v katerem se ji pridruži mož Barack Obama, boste izvedeli, kako in kje sta se zaljubila, o vzgajanju hčerk … Bolj malo pa sta sicer govorila o prepirih in govoricah o ločitvi.

Demi Moore
Arhiv

Demi Moore: Dirty Diana

60-letna igralka, ki je še vedno videti odlično in seksi, ima na Applu erotični igrani podkast Dirty Diana, v katerem se prelevi v Diano, lastnico spletne strani, na katero ženske pošiljajo zgodbe svojih intimnih spolnih doživetij. Diana te zgodbe v podkastu prebira in, kot pravi Demi, s tem uči mlada dekleta in tudi fante o seksu in spolnosti. Demi je bila sicer bolj aktivna leta 2022, letos je dodala dve novi epizodi.

macaulay culkin
Arhiv

Macaulay Culkin: Bunny Ears

Nekdanjega otroškega zvezdnika še danes pozna ves svet, saj je film Sam doma najbolj priljubljen božični film v Evropi in ZDA. Kot odrasel igralec se ni najbolje znašel in je bolj na stranskem hollywoodskem tiru in prav zaradi tega ima svojo spletno stran Zajčja ušesa in istoimenski podkast Bunny Ears. Culkin je v resnici simpatičen možakar, ki bi bil lahko odličen igralec, če ne bi zaslovel že kot deček. Predvsem je osvežujoče, ker se ne jemlje preresno.

Alec Baldwin
Arhiv

Alec Baldwin: Here’s The Thing

Simpatični igralec v svojem podkastu v slogu pogovornih oddaj gosti osebo, s katero se pogovarja o številnih stvareh. Prisluhnite, kaj imajo povedati Lena Dunham, David Letterman, Barbara Streisand, Chris Rock in drugi. Here˙s The Thing!

Russell Brand
Arhiv

Russell Brand: Under the Skin with Russell Brand

Politika, filozofija, umetnost, pop kultura – Russell Brand se ne boji pokriti vsega. In zakaj bi bil? Komik in igralec se nikoli ni branil povedati, kar mu leži na duši. Brandovi gostje so zelo različni, od okoljevarstvenika in nekdanjega podpredsednika Ala Gora ter nevroznanstvenice in strokovnjakinje za smeh Sophie Scott do profesorice Anne Phillips in prve dame mesta New York Chirlane McCray, ki se je pridružila Brandu pri razpravi o ameriški krizi duševnega zdravja. Russell Brand: ‘Under the Skin with Russell Brand’.

Snoop Dogg
Arhiv

Snoop Dogg: GGN

Legendarni hip hoper s pravim imenom Calvin Cordozar Broadus Jr. je zelo inteligentna in zanimiva oseba. V svojem podkastu GGN gosti slavne osebe, s katerimi pa se pogovarja na zelo nenavaden način, ki vsekakor pritegne. Zadnje čase Snoop ni preveč aktiven podkaster, a seveda upamo na boljše čase.

Gwyneth Paltrow
Arhiv

Gwyneth Paltrow: The goop Podcast

Hollywoodska ljubljenka je aktivna na družbenih omrežjih od njihovih začetkov, zato ne čudi, da ima tudi svoj podkast. V njemu s svojo kuharsko šefico Eliso Loehnen daje nasvete o zdravju, dobrem počutju, terapijah, duhovnih izkušnjah … The goop Podcast – zadnja tema je bila skrb za ostarele starše.

Shaq
Arhiv

Shaquille O’Neal: The Big Podcast with Shaq

50-letni, 150 kilogramov težak in 212 centimetrov visok Shaquille, ki sodi v sam vrh najboljših košarkarjev vseh časov, je izjemno zabavna in prikupna oseba. Prisluhnite podkastu The Big Podcast with Shaq, ne bo vam žal.

Ashley Graham
Arhiv

Ashley Graham: Pretty Big Deal & Listen Up With Ashley Graham

Supermanekenka Ashley Graham ima eno veliko vprašanje za vsakega gosta podkasta: Kaj vas naredi tako velikega? Podkast – seveda imenovan Pretty Big Deal – poziva zvezdnike, naj se poglobijo v to, kako so prišli do mesta, kjer so, in za kaj se zavzemajo. Pretty Big Deal’ & ‘Listen Up With Ashley Graham veliko razmišlja o materinstvu, čuječnosti, ženskosti …

Dax Shepard
Arhiv

Dax Shepard: Armchair Expert

Dax Shepard je na Apple Podcasts, Stitcher in Google Play predstavil nov podkast blagovne znamke, imenovan Armchair Expert. Vsak teden bo Shepard sedel z različnimi ustvarjalnimi osebnostmi, da bi razpravljali o človeških resnicah v veliki tradiciji znanstvenikov iz 16. stoletja. “Rad se pogovarjam z ljudmi. Neskončno me fascinira zmešnjava biti človek in zdi se mi, da so ljudje, ki so ranljivi in ​​iskreni glede svojih težav in pomanjkljivosti, neverjetno seksi,” je povedal Shepard o svojem najnovejšem projektu. “Vabim te, da se mi pridružiš, ko raziskujem zgodbe drugih ljudi. Slavili bomo njihovo delo in uspehe, a, kar je še pomembneje, izzive in padce, ki na koncu pripeljejo do rasti in izboljšanja.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.