23. obletnica zakoncev Beckham: “Rekli so, da ne bo trajalo”

Magazin 10. Jul 202210:30
David Beckham
Foto: Profimedia

Pri Beckamovih je zadnje dni slavnostno. Legendarni nogometaš David in modna oblikovalka Victoria praznujeta 23. obletnico poroke.

Na Instagramu sta ob tej priložnosti delila lepe spomine na njuno ljubezen. 

48-letna Victoria je objavila skupno fotografijo, v šaljivem tonu pa je pripisala: “Pravijo, da ni smešen, pravijo, da se nikoli ne nasmejim, rekli so, da ne bo trajalo.” Nadaljevala je: “Danes praznujeva 23 let poroke. David, ti si moje vse, tako zelo te imam rada!”

Medtem je 47-letni David delil posnetek z nastopa v oddaji Ali G Show, kjer ga je voditelj Sacha Baron Cohen vprašal, ali je bil navdušen nad skupino Spice Girls, še preden sta se uradno spoznala z Victorio. “Ne, ampak všeč mi je bila Posh,” je odgovoril David in navedel vzdevek svoje žene v priljubljeni dekliški skupini. “Vse najboljše za obletnico,” je dodal. “Vav, 23 let in štirje čudoviti otroci. Rad te imam, vsi te imamo radi.”

Par je obletnico proslavil tudi v Benetkah, paparaci so ju ujeli v mestu ljubezni.

Victoria in David sta se poročila leta 1999 na Irskem. Skupaj imata 23-letnega Brooklyna, 19-letnega Romea, 17-letnega Cruza in desetletno Harper.

Zvezdnika čustva drug do drugega večkrat pokažeta na družbenih medijih.

Maja je Victoria tako obeležila Davidov rojstni dan s podobno prikupno objavo, v kateri je delila več fotografij s počitnic. Možu je izpovedala tudi ljubezen. “Zelo te ljubim. Ti si najbolj neverjeten mož, ki si ga lahko kdorkoli želi, in počutim se resnično blagoslovljeno. Ti si moje vse, tako zelo te ljubim, vse najboljše.”

David Beckham
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar