3 drugačni (a zelo zgovorni!) načini, kako nekomu reči ljubim te

Magazin 12. Apr 202217:45
Srečen par
Profimedia

Če se vam zdi, da je besedna zveza "ljubim te" začela izgubljati svoj pomen, kako sploh izraziti ljubezen? Tu je nekaj predlogov, kako nekomu pokazati, da ga ljubite.

“Stojim ti ob strani”

Preprost stavek, ki pove veliko. Tako osebi daste vedeti, da ji boste v dobrem in slabem stali ob strani, pripravljeni ste ji prisluhniti in ji nuditi čustveno oporo in spodbudo, kadar ji bo zmanjkalo energije za spopadanje z življenjskimi izzivi.

“Kako si – v resnici?”

Vprašanje odraža pripravljenost, da pogledate pod površino in se ne zadovoljite s klišejskim odgovorom, ko je preprost “v redu”.

Osebi boste dali znak, da je z vami lahko resnično sproščena, in čeprav nekateri domnevajo, da je v ljubezenskem odnosu vedno tako, se motijo.

Niso vsi partnerji tako zaupljivi in skrbni, s temi besedami in pripravljenostjo, da bi prisluhnili, pa ste lahko tudi vi med njimi.

“Povej mi še več”

To pomeni več kot to, da prisluhnete vsemu, kar se je partnerici ali partnerju zgodilo ta dan, njenim/njegovim težavam oziroma izzivom. Pomeni, da poslušate, stvari vas zanimajo ter ste pripravljeni pomagati in podpirati partnerico oz. partnerja.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.