3 horoskopski pari, ki se močno privlačijo, čeprav so pravo nasprotje

Magazin 19. Jan 202207:00 komentar
srce
Profimedia

Med nekaterimi horoskopskimi znaki vlada posebna vrsta privlačnosti.

Na prvi pogled se zdijo podobni, a so si po značaju povsem različni. Kljub temu pa lahko te razlike in nasprotja v zvezi dobro funkcionirajo.

Oven in tehtnica

To sta povsem različna svetova: oven je trmast, vztrajen, tehtnica pa se le s težavo odloča. Poleg tega je diskretna in nenaklonjena konfliktom, medtem ko oven nima težav s spori. Tehtnice so navdušene nad njegovim temperamentom in nepremišljenostjo, ovni pa težko sprejmejo njeno neodločnost. Privlačnost med njima je tako močna, da je skorajda otipljiva, zato se pogosto lahko zgodi, da se pripadnika teh horoskopskih znakov noro zaljubita. A brez težav ne gre: te se pojavijo takrat, ko se začetna strast umiri in na površje pridejo pravi značaji. Takrat je treba uporabiti veliko modrosti, da bi se zveza ohranila. Če vzajemni interes obstaja, je to vsekakor mogoče.

Bik in škorpijon

Pripadniki obeh znakov veljajo za vztrajne in trmaste, niso se pripravljeni odpovedati svojim načelom. Škorpijon je pri tem bolj moder, medtem ko bik vztraja pri svojem samo zato, ker se je pač on tako odločil. Biki si želijo ustvariti dom in družino, medtem ko škorpijone žene želja po moči. Bik je tudi precej pragmatičen, ni nagnjen k velikim duhovnim razmislekom, medtem ko škorpijona zanimajo globoke teme in mistika. Ker se zelo privlačita, se pogosto zaljubita na prvi pogled in se spustita v zvezo. Veljata za razburljiv par, njuno zvezo pa označujejo strast in močna čustva.

Dvojčka in strelec

Čeprav sta nasprotna znaka, imata veliko skupnih točk – gre za družabne, vesele ljudi, ki jih zanimajo nove izkušnje in imajo veliko prijateljev. Težava pa je v tem, da različno razmišljata in imata drugačne življenjske cilje. Dvojčki ne zdržijo dolgo na enem mestu, zanima jih veliko stvari, medtem ko se strelci radi usmerijo na eno interesno področje. Strelec obožuje globoke razprave, medtem ko so dvojčkom bolj pri srcu površni pogovori. V ljubezenski zvezi se lahko odlično razumeta in delujeta, čeprav se bo pogosto zgodilo, da se bosta lotila neskončnih razprav, ki ju ne bodo pripeljale nikamor.