3 horoskopski znaki, ki obožujejo božično-novoletne praznike

Magazin 07. Dec. 202108:00 > 09:26
Delite:
novoletni okraski, silvestrovanje
Foto: Profimedia

Pred nami so prazniki, ki se jih nekateri še posebno veselijo in v njih nadvse uživajo.

Po mnenju astrologov pa je stopnja veselja povezana tudi s horoskopskim znakom, v katerem smo rojeni. Nekateri tako komaj čakajo, da se lotijo prazničnega okraševanja svojih domov, saj jim to izjemno veliko pomeni – to so najpogosteje osebe, rojene v naslednjih treh znakih.

Na prvem mestu so vsekakor raki. Te osebe svoj prosti čas najraje preživljajo v svojem domu in veljajo za izjemno družinske ljudi, ki so močno povezani s svojimi najbližjimi, za katere so pripravljeni narediti vse. Praznike naravnost obožujejo in zagotovo ne bodo čakali do zadnjega trenutka, da bi pripravili vse potrebno. Pohiteli bodo z nabavo daril in pri tem razmislili, kako bodo najbolj razveselili obdarovance. Raki veljajo za kreativne ljudi in tudi njihov dom bo okrašen lepo in nadvse domiselno. Zanje je december zagotovo najlepši mesec v letu in sami se zelo potrudijo, da je tak tudi za njihove najbližje.

Sledijo jim tisti, ki so rojeni v znaku bika. Ko gre za praznike, so malce nostalgični in se radi spominjajo svojih otroških dni in srečnih trenutkov, ki so jih doživeli v tem prazničnem času. Uživajo v vseh zimskih radostih, najbolj pa bodo veseli, če bo okrog božično-novoletnih praznikov zapadel sneg in pobelil naravo, v kateri radi preživljajo svoj prosti čas. Biki, ki veljajo za izjemno delovne osebe, si za decembrske praznike radi vzamejo čas zase in za svoje najbližje, takrat si tudi napolnijo baterije za nove delovne zmage. Seveda kaj kmalu v začetku decembra začnejo brskati po okraskih in jih hitro postavijo na ogled, pohitijo pa tudi z nakupi daril, s katerimi želijo razveseliti tiste, ki so jim blizu.

Na tretjem mestu so vedno natančne device, ki veljajo za izjemno redoljubne osebe. Njihov dom bo že v začetku zadnjega meseca v letu dišal po praznikih, saj se bodo še posebej posvetile prazničnemu urejanju. Okraski bodo hitro na svojem mestu, ob tem pa bodo videti brezhibno. Seveda brez peke ne bo šlo, tako da bo v njihovem domu pogosto dišalo po sveže pečenih piškotih ali pecivu. Čeprav so tudi device zelo delovne osebe, se ob praznikih rade sprostijo – zato pa tudi pohitijo s predpripravo. Proste dneve bodo z veseljem preživljale v miru svojega doma v družbi najbližjih.

Komentari

Vaš komentar