3 horoskopski znaki, ki v zvezi ne poznajo ljubosumja

Magazin 16. Mar 202307:30
moški, ženska
Profimedia

Nekateri posamezniki le stežka prikrijejo ljubosumje, ko so v zvezi, kar pogosto lahko postane resna težava.

Obstajajo pa tudi ljudje, ki v različnih situacijah ne začutijo niti kančka ljubosumja. Kot pravijo astrologi, na to vpliva horoskopski znak, v katerem so rojeni, še posebej pa izstopajo trije horoskopski znaki. Za te posameznike velja, da ljubosumja ne razumejo in ne bodo prenašali nobenih tovrstnih izpadov.

Bik

Osebe, rojene v znamenju bika, niti malo niso ljubosumne. Ne bo jim vseeno, če bodo posumili, da partner ali partnerka ni ravno iskrena oseba, a sami bodo zelo odkriti in bodo brez težav razkrili svoje sume. Biki so zelo prepričani vase in veljajo za samozavestne, tudi ko gre za ljubezen. Ne bodo hoteli zapravljati časa z nekom, ki se ne bo znal odnosu predati v tolikšni meri, kot se predajajo sami. Biki sicer spadajo med najbolj zvesta znamenja in ko gre za ljubosumje, je zanj to popolna neznanka, ko so v odnosu, ki temelji na pravi ljubezni – in točno tak odnos si bodo vedno prizadevali ustvariti.

Dvojčka

Gre za znak, katerega pripadnike označuje tudi igrivost, zanje je občutek ljubosumja nekaj povsem brezpredmetnega. Ne razumejo, zakaj zaradi tega lahko pride do spora med partnerjema, če se lahko nesoglasja – tudi taka, ki izvirajo iz ljubosumja – zgladijo na povsem lep način. S kakšnim izletom, večerjo, obiskom predstave ali z druženjem s prijatelji. Morda osebi, ki je v zvezi z dvojčkom, to zveni nekoliko nerazumljivo, a za dvojčke je ljubosumje koncept, ki preprosto ni del njihovega sistema. Sami bodo odkrito povedali, kaj jim ni prav ali razkrili težavo, ki jo vidijo v odnosu – in sicer zato, da bi se to čim prej razrešilo. Pomemben jim je odkrit partnerski odnos, v katerem ni prostora za kakršne koli skrivalnice ali neiskrenost.

Vodnar

Ljudje, rojeni v znaku vodnarja, ne marajo nestabilnosti, neskončnih razprav ali težav v partnerskem odnosu, najraje sproti rešijo vsa morebitna nestrinjanja. So osebe, ki imajo rade vse pod nadzorom, tudi svoja čustva, zato so jim ljubosumni izpadi res neznanka. Hkrati pa ne marajo, če nekdo poskuša nadzorovati njih. Ob odkritem izražanju ljubosumja se takoj počutijo nelagodno, zato se bodo od takih posameznikov hitro odmaknili. Če se jim bo vse skupaj zdelo preveč, znajo zelo hitro prekiniti zvezo, in to brez trohice obžalovanja, saj jih tako vedenje zelo odbija.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.