3 znamenja, ki bodo verjetno imela najlepše valentinovo

Magazin 13. Feb 202208:00 0 komentarjev
par
Profimedia

Jutri je valentinovo, zato poglejmo, kaj o tem času pravijo astrologi.

Astrologi so na spletni strani bustle.com razložili, da čas valentinovega s seboj prinaša strastne in čustvene vibracije. Luna, ki sicer vlada naši čustveni plati, bo na tisti dan prestopila iz čustvenega raka v hedonističnega leva. V zraku se bodo tako mešale čustvenost in občutljivost kot tudi želja po predajanju užitkom.

Čeprav bodo strastne vibracije v zraku za vse, pa naj bi bil za naslednja znamenja valentinovo še zlasti srečen čas.

BIK

Prihaja dogajanje na področju spolnosti, zato si boste te praznike želeli preživeti v spalnici. Zaradi zemeljske energije Venere v kozorogu bo vaše ljubezensko življenje bolj stabilno. V tem obdobju vam ni treba skrbeti glede večjih sprememb. Če ste samski, je to lahko pravi čas, da raziščete svoje možnosti. Če ste v zvezi, pa je to idealen čas za eksperimentiranje v spalnici.

Ker je vaš vladajoči planet Venera v konjunkciji z Marsom, planetom moči, motivacije, spolnosti in vojne, vam bo valentinovo verjetno prineslo veliko strasti. Bodite pripravljeni na aktivnosti v spalnici in zunaj nje. Poleg tega bodite pripravljeni tudi na globok pogovor.

Dvojčka

Vaša sposobnost spreminjanja in prilagajanja je tisto, kar vas vselej rešuje. Ne le da se boste izognili napetosti, počutili se boste tudi okrepljene v svojem izražanju, zahvaljujoč luni v samozavestnem levu. To vam bo dalo samozavest, ki jo potrebujete, da ogrejete situacijo. Če ste samski, lahko vaša nalezljiva samozavest pritegne potencialne snubce. Če ste v zvezi, pa se boste počutili še bolj povezane s svojim partnerjem.

Morda se bo v začetku dneva zdelo, da stvari niso tako preproste, a vam bo vaša naravna energija spremenljivosti pomagala, da boste lažje krmarili skozi dan kot preostali astrološki znaki. Luna v znamenju leva bo opomnik, da se spomnite razloga, zakaj sploh praznujete. To vas bo spodbudilo, da boste kreativni tudi v bolj frustrirajočih trenutkih.

Škorpijon

Ste pripravljeni na intimno preobrazbo? Ne le da bo Jupiter (planet sreče in obilja) ta dan v vašem kotičku, ampak bo to tudi priložnost, da uživate v vseh dobrih spremembah v ljubezenskem življenju. Če ste samski, lahko ta čas tudi to spremeni. Če ste v zvezi, pa lahko stvari v spalnici postanejo vroče, kar bo prineslo pozitivne spremembe tudi za naprej.

Ker je Jupiter v vaši peti hiši, boste lahko za valentinovo doživeli obilo razposajenosti. Pripravite lahko pravo romantično zabavo. Ker je Uran v vaši sedmi hiši, se vam morda obeta tudi kakšno presenečenje.