4 stvari, ki partnerje v razmerju res razveselijo

Magazin 13. Jan 202317:45
par
Foto: PROFIMEDIA

Kaj bi razveselilo vašega partnerja? Ste ga že dobro prebrali in mislite, da poznate vse njegove skrivnosti? Preverite še spodnje načine, ki ga bodo presenetili in mu narisali nasmešek.

Verjetno ste vsaj do določene mere že spoznali partnerja in veste, kaj mu nariše tisti iskreni nasmeh na obraz. Vendar nič ne škodi, če dodate kakšno novo stvar, ki lahko vajin odnos popestri in mu da vedeti, koliko vam pomeni.

Ste že uporabili vse te načine?

Povejte mu, kako čutite

Veliko ljudi ne bo nikoli priznalo, da potrebujejo nekakšno potrditev, da so partnerju zares všeč. Partnerja boste zato razveselili, če mu sami od sebe poveste, kaj čutite do njega, četudi sta par že več let. Vedno je lepo slišati, da v nekom vzbudite pozitivne občutke, kajne? Ne pozabite torej tega povedati tudi vi.

”Naključno” izražanje ljubezni

Kar tako partnerja presenetite s poljubom, ki ni za lahko noč, ali pred odhodom v službo. Ali pripravite romantično večerjo za dva, morda filmski večer? Ni potrebe po tem, da vedno vse poteka po načrtih. Dovolite si malce spontanosti, ki se je bosta razveselila oba. Včasih dnevi postanejo preveč rutinski, tudi če imate ob sebi osebo, ki jo imate neskončno radi. Popestritev vama ne bo škodovala.

Pripravite dan samo za vaju

Organizirajte izlet, udeležite se športne aktivnosti ali kuharskega tečaja. Izberite nekaj, kar je všeč obema, in skrivaj vse pripravite. Zakaj bi čakala na posebne datume, obletnice in rojstne dneve, če se imata lahko lepo vsak dan? Naj bo to med tednom ali na prosti dan, uživajta in hodita na zmenke. Naj se vajina ljubezen ne ohladi.

Majhne pozornosti

Na listek papirja zapišite ljubim te ali kaj podobnega in ga prilepite na partnerjevo najljubšo čokolado, ki jo boste skrivaj porinili v torbo pred njegovim odhodom na delo. Presenetite partnerja z najljubšo jedjo, knjigo, pesmijo … Razmislite, kaj ima rad, in v dan vpletite kakšno malenkost, ki mu bo polepšala trenutek.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.