4 znamenja, ki bodo močno občutila polno luno

Magazin 17. Jan. 202208:00
Delite:
Polna luna
Foto: Profimedia

Prva polna luna v letu 2022 bo naše nebo razsvetlila 18. januarja v čustveno občutljivem znamenju raka. Poglejmo si njen vpliv na nekatera znamenja.

Tokratna polna luna bo v znamenju čustveno občutljivega znamenja raka, zato povečana čustvenost ne bo nič nenavadnega. To je lahko tudi pozitivno. Končno se bomo lahko ustavili in svoj fokus premaknili z dela ter se posvetili svoji čustveni plati.

Če ste eno izmed naslednjih astroloških znamenj, je mogoče, da boste to obdobje doživljali še malo bolj intenzivno kot preostali. Tako so zapisali na spletni strani Bustle

Oven

Se vam zdi, da ne vidite več povsem jasno in da se v mislih veliko vračate v preteklost? To je verjetno zato, ker se polna luna seli na vaše področje doma in družine, zaradi česar čutite vrsto nostalgije. Poskusite se izogniti temu, da bi se zataknili v pretiranem razmišljanju o težkih in bolečih stvareh iz svoje preteklosti. Poskusite boleče trenutke sprostiti in spustiti. Prva polna luna v tem letu vas bo spodbudila, da na intuitivni ravni razjasnite to, kar je trenutno v vašem središču. Vi sami ste svoj prvi in najpomembnejši dom – ali z njim ravnate dovolj skrbno in ljubeče? Vprašajte se, kaj je treba sprostiti in odstraniti, da boste imeli več prostora za tisto, kar imate resnično radi?

Rak

Vaš rojstni planet bo obiskal vaše znamenje. Končno se lahko spočijete od tega, da ves čas skrbite za druge, in se osredotočite na kakovostno skrb zase. A ne brez poglobljenega premisleka. Vzemite si veliko časa, da se opolnomočite in postavite svoje potrebe na prvo mesto. To je pravi čas za reflektiranje in ocenjevanje tega, kje ste in kam še želite priti. Vprašajte se, kako vam lahko ta polna luna pomaga, da najdete svojo pot. Tisto, ki je zares vaša in kjer ni vpliva tujih prepričanj.

Lev

Polna luna se seli v vašo hišo podzavesti, zato je zdaj čas, da se ozrete nazaj na to, kako je vaša vzgoja oblikovala vaša prepričanja, ambicije, miselnost in pogled na življenje. Čeprav se po naravi radi zabavate, vas ta polna luna prosi, da za trenutek postanete nekoliko bolj resni. Levi ste nežna, a hkrati zelo močna sila. Naj ta polna luna v znamenju raka pokaže vašo mehkejšo stran – dele vas, ki na površini ne dobijo polne pozornosti. Ste nežno bitje – kako vam lahko vibracije raka pomagajo priti v stik s seboj?

Strelec

Kaj vas zadržuje, strelec? Ta luna se seli v vašo hišo ponovnega rojstva in preobrazbe, zato je to obdobje namenjeno prilagajanju in preoblikovanju vrveža ter nenehnega dela, ki ste ga sicer navajeni. Poskrbite, da si boste vzeli dovolj časa, da se spet napolnite z energijo. Ta polna luna vas prosi, da upočasnite in si vzamete nekaj časa za razmislek in refleksijo. Če bi lahko nadgradili katerikoli aspekt sebe, katerega bi izbrali?

Komentari

Vaš komentar