5 astroloških znamenj, ki veljajo za pesimiste: eno prav izstopa

Magazin 21. Feb 202419:43 0 komentarjev
Nesrečna ženska
Profimedia

Vsi nimajo pozitivnega odnosa do življenja. Nekatera astrološka znamenja imajo izrazito negativno žilico, ki je preprosto del njihovega značaja.

Nekateri se lahko ves dan pritožujejo nad malenkostmi in so ure in ure jezni nad še tako majhno stvarjo, kot je recimo politje jutranje kave. Celo zaradi takih malih dogodkov lahko postanejo jezni in melanholični. Preberite si, katera astrološka znamenja so negativna in pesimistična.

Biki

Biki so bolj realistični kot pesimistični, vendar lahko zaradi trme postanejo negativni. Tudi če potrebujejo pomoč, biki zanjo ne bodo prosili. Trmasto vedenje jih lahko prisili v to, da se upirajo spremembam in gledajo na negativno stran vsake situacije, poročanje 24sata.hr povzema N1 Beograd.

Device

Tako kot biki tudi to device ne marajo neznanega. Hrepenijo po redu, strukturi in hierarhiji, in čeprav lahko spremembe izboljšajo takšne situacije, se tudi zavedajo morebitnih negativnih posledic in nezaželenih učinkov – običajno, še preden se te sploh zgodijo. Njihovo perfekcionistično vedenje jih lahko naredi tudi razdražljive in pretirano kritične do sebe in drugih. To pa lahko povzroči tesnobo in negativno razmišljanje.

Raki

Raki  so znani kot najbolj občutljivo znamenje zodiaka. So zelo empatični in jim je mar za druge. A ker so vodno znamenje, ki jim vlada Luna, so nagnjeni k nihanju razpoloženja, pretiranim reakcijam in negotovostim. Raki se ne morejo upreti “občutenju vsega”, zato pogosto dovolijo, da njihovi čustveni instinkti in skrbi vplivajo na njihov širši pogled na situacije. To je lahko pozitivno v okoliščinah, ki zahtevajo empatijo, vendar katastrofalno v drugih.

Jeza
Slika je simbolična. (Foto: PROFIMEDIA)

Kozorogi

Kot astrološko znamenje, ki jim vlada Saturn – planet strukture in discipline – so kozorogi najbolj znani kot deloholiki in uradniki, lahko pa se obnašajo tudi kot pesimisti, so togi in brez čustev. Njihova želja, da ostanejo na pravi poti, pomeni, da vidijo tveganja in “kaj če” za vsakim vogalom. Zato ne pričakujte, da bodo sodelovali v kakšnih improviziranih dejavnostih. Prav tako ne pričakujte, da bodo razkrili svoja prava čustva.

Največji negativci: škorpijoni

Tako kot raki in ribe so tudi škorpijoni zelo občutljivo vodno znamenje. Podobno kot kozorogi svoja čustva zadržujejo zase in so glede tega zelo zasebni. Običajno imajo zaradi preteklih bolečin težave z zaupanjem. Ker so tako skeptični do vseh, povsod pričakujejo umazane trike in imajo nekoliko pesimističen pogled na svet. Njihova čustva so skrajna, ko čutijo, da jim je nekdo storil krivico. Škorpijoni se jezijo na ljudi in so maščevalni. Včasih lahko izpadejo posesivni, ljubosumni in prepotentni, še piše N1 Beograd.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!