5 modelov dolgih hlač, ki bodo v trendu to pomlad in poletje

Magazin 01. Apr 202314:15
Hlače
Profimedia

Med hlačami obstaja pet stilov, ki izstopajo to sezono in bodo zavzeli ulice, izložbe in družbene medije.

Oglejte si trende hlač, ki bodo najbolj priljubljeni v prihodnjih mesecih. Med hlačami obstaja 5 stilov, ki izstopajo in bodo zavzeli ulice, izložbe in družbene medije. Bodite pozorni.

Klasično krojene hlače

So udobne, vsestranske, elegantne in impresivne. Široke hlače so v zadnjih sezonah zavzele modo, zaradi česar smo se (skoraj) za vedno poslovili od ozkih hlač. Trenutno so v ospredju ohlapne, tekoče in dolge silhuete, ki so veliko bolj udobna in vsestranska izbira kot vse oprijete hlače. Močan in absoluten trend so zlasti vrečaste hlače.

Cargo hlače

Cargo hlače so že nekaj mesecev na vrhu lestvic trendov in vse kaže, da bodo v modi tudi poleti 2023. Sredi modnega preporoda 90. let in začetka drugega tisočletja vrnitev tega oblačila ni presenetljiva. Po pričakovanjih so te hlače že nosile zvezdnice, kot so Bella Hadid, Zendaya in Kim Kardashian, kar potrjuje trend.

Sive kavbojke

Da, leta 2023 bomo povsod videli kavbojke – sive kavbojke. Tako vsestranske kot klasične modre kavbojke, vendar s posebnim pridihom. Dobra novica? Najdete jih v skoraj vseh naših najljubših trgovinah.

Vrečaste kavbojke

Podobno velja tudi za vrečaste kavbojke, ki jih bomo v prihodnjih mesecih videvali vse pogosteje. Za te hlače je značilna široka, ravna silhueta. Te kavbojke smo lahko videli na modnih brveh blagovnih znamk, kot so Balenciaga, Celine in Balmain.

Hlače z nizkim pasom

V naša življenja se vračajo hlače z nizkim pasom. Resnica je, da se ta silhueta že nekaj časa poskuša uvrstiti na lestvice trendov, in zdi se, da bo pomlad 2023 njen odločilni trenutek.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.