5 trendnih odtenkov manikire, ki navdušujejo decembra

Magazin 04. Dec 202212:30
Manikira
Profimedia

Od bogato bordo rdeče do temno ekspreso rjave, to je 5 trenutno najbolj zaželenih odtenkov laka za nohte.

Z menjavo letnih časov se spreminjajo tudi barvne palete, predvsem v garderobi, pa tudi na naših nohtih.

Julie Kandalec, manikerka zvezd, kot so Sydney Sweeney, Camila Cabello in Pete Davidson, je napovedala najbolj trendne barve lakov za nohte, ki jih nosimo ta hip, priljubljene pa bodo tudi v prihodnjih mesecih.

Čeprav trdi, da se nekateri odtenki, kot je bordo, nosijo vse leto, obstajajo nekateri trendi, ki so v določeni sezoni bolj priljubljeni. Spodaj preverite, katerih 5 barv nohtov se bo nosilo to jesen.

1. Temni ekspreso

To jesen ljubiteljice manikire obožujejo paleto rjavih barv od bež, do karamele in čokolade ter odtenka ekspresa.

2. Bisernato bela

Hailey Bieber je osvojila dekleta po vsem svetu z elegantno manikiro “glazirani krof”. In čeprav se bo trend najverjetneje nadaljeval tudi v naslednjih zimskih mesecih, lepotni strokovnjaki napovedujejo različne različice tega minimalističnega trenda – na primer bolj intenzivne, biserne različice ali morda temnejše odtenke, ki se lesketajo.

3. Bordo rdeča

Medtem ko smo še nekaj mesecev nazaj nosili živo rdečo, je zdaj čas za vinsko obarvane nohte – verjemite nam, ta barva se odlično poda k zimskim kombinacijam in izraža tisto večno eleganco.

4. Barva kavbojk

Kavbojke so vsako jesen najbolj priljubljen trend, vračajo pa se tudi trendi z začetka drugega tisočletja, zato si bomo želeli, da bodo naši nohti v najlepšem, zamolklem odtenku modre.

5. Barva karamele

Kot smo že povedali, je jesen pravi čas za eksperimentiranje z zemeljskimi, rjavimi odtenki, karamelna barva pa je idealna za tiste, ki si želite nevtralno, naravno, a elegantno barvo nohtov, ki se poda k vsem stajlingom.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.