50 let po lansiranju se v modo vračajo ikonični zimski škornji Moon Boot

Magazin 10. Jan 202313:45
Street Style
Profimedia

Ti legendarni škornji so to zimo spet na modni sceni.

Moon Boot je blagovna znamka v svetu snežnih škornjev od 70. let prejšnjega stoletja in v skladu s svojim konceptom in kakovostjo ni nikoli razočarala.

Kljub vsemu pa so za nas ti škornji prišli v poštev le v času zimskih počitnic, v tednu aktivnega smučanja, in v teh škornjih smo si takrat nedvomno olajšali pot do smučišča.

Naj vam bo, seveda ste jih obuli tudi doma, a verjetno le, ko je snežna odeja presegla 10 centimetrov. Zdi se, da je teh dni konec! V svetu mode in na družbenih omrežjih ti škornji že veselo kukajo izpod snežne odeje na pobeljenih strminah (ali suhih ulicah) in številni znani so že pokazali svoj najljubši par škornjev Moon Boot.

Škornji so tokrat del sodobne posodobitve, opazili smo jih lahko pri modni znamki Chanel, Miu Miu, Prada in Fendi. Vrnitev Moon Boot tako sledi kontinuiteti trenda prešitih torb in so jo v tej sezoni, tudi ko ne bivamo v gorah, v celoti sprejeli vsi modni poznavalci. Poglejte, kako jih lahko nosite tudi v mestu, če vas pot to zimo ne zanese v zasnežene v gore.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.