60 let po nastanku so se vrnili čevlji, ki smo jih imeli za staromodne

Magazin 18. Avg 202215:00 1 komentar
Street Style
Profimedia

Ime teh čevljev je Pescura. Mitski par čevljev, ki jih je oblikoval Scholl leta 1961, do danes pa so veljali za staromodne ortopedske čevlje.

Neverjetno, a resnično: Schollovi natikači Pescura se vračajo v modo! Zvezdniška obutev iz 60. let prejšnjega stoletja se vrača in združuje retro estetiko cokel s seksi natikači z nizko peto. Večkrat opažena skozi prizmo Instagrama, je z nekaj zvezdniškimi sodelovanji (spomnimo se predvsem ekskluzivnih dekoracij, ki si jih je v 90. letih zamislil Celine) ponovno sprožila modni vihar. Recept za uspeh? Lesen podplat, usnjen trak in izjemno prepoznavna zlata zaponka.

Ko trendna danska znamka na novo ustvari najbolj ikoničen model Scholl s petimi ekskluzivnimi potiski, je to naložba v udobje, ki ne pozablja na modno dimenzijo. Lekcija o slogu in izbor naših najljubših modelov!

Kako modna dekleta naredijo lastne cokle Pescura?

Ksenija Adonts

Kopiramo videz nemške vplivnice in se odločimo za kratke hlače iz džinsa in prevelik suknjič. Soočenje stilov, ki zagotavlja oster in udoben videz.

Emma Fridsell

Retro v najboljši luči. Navdihuje nas videz Emme Fridsell, ki si z njimi upa nositi kapri hlače.

Cierra Nia

Cierra Nia iz Los Angelesa se je lotila igrive interpretacije natikačev Pescura, ki jih je zasnovala skupaj z znamko Ganni.

Ella Karberg

Nazaj v začetek tisočletja! Videz? Potiskan top z vintidž poudarki, mikro krilo iz džinsa in nepogrešljive cokle Scholl.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.