7 zvezdnic, ki prisegajo na naravno staranje in lepoto

Magazin 16. Jun 202212:45 > 19. Jun 2022 07:59 0 komentarjev
Kate Winslet
Profimedia

Katere zvezdnice prisegajo na naravno lepoto in staranje?

Claudia Schiffer

Claudia priznava, da se ni nikoli odločila za invazivne metode ohranjanja mladostnega videza in da jo je posledic botoksa bolj strah kot pa zgubane in ostarele kože.

Prav tako pravi, da ne bo šla pod nož za lepotne namene, saj so posledice lahko pogubne. Claudia verjame, da je staranje del življenja in da se temu procesu ni mogoče izogniti, zato sprejema dejstvo, da tudi njo čaka ta naravna sprememba videza.

Profimedia

Jennifer Lopez

Zvezdnica je pri svojih letih videti zares fantastično, in to velja tudi za njeno kožo na obrazu. Zato se vsi sprašujejo, ali J.Lo zares nikoli ni preizkusila botoksa ali bila na lepotnem posegu. Sama trdi, da ni bila nikoli in da se v svoji koži počuti čudovito. Zato tudi nikoli ni razmišljala o lepotnih posegih.

Profimedia

Amanda Peet

Priljubljena ameriška igralka pravi, da jo visoki standardi glede brezhibnega videza in težnja po večni mladosti v Hollywoodu skrbijo, a da je njo veliko bolj strah posledic botoksa in plastičnih operacij kot pritiskov, zato nima namena ohranjati mladostnega videza s pomočjo teh agresivnih metod.

Profimedia

Emma Thompson

Angleška igralka je prepričana, da so plastične operacije in injekcije botoksa popolni nesmisel. Pove celo, da se ji zdi izjemno škodljivo, da se tovrstne lepotne posege mladim predstavlja kot način, ki jim lahko pomaga do lepega videza.

Profimedia

Liv Tyler

Tudi Liv trdi, da ni nikoli posegla po botoksu ali plastični operaciji in da tudi ne načrtuje. Pred leti so sicer zaokrožile govorice, da o tem razmišlja, a je to kmalu zanikala in vztraja, da to ni njen način.

Profimedia

Kate Winslet

Podobno kot igralka Emma Thompson naj bi bila tudi Kate strogo proti botoksu in plastičnim operacijam. Pove, da so lepotni posegi proti njenim moralnim načelom. Zagovarja naravno lepoto in staranje kot proces, ki je del življenja in ki bi ga takšnega morali tudi sprejeti.

Profimedia

Salma Hayek

Zvezdnica mehiškega porekla priznava, da jo je nekoč mikal botoks. To pa naj bi bilo tudi vse. Pravi, da se ni in se nikoli ne bo odločila zanj. Prisega na kakovostne preparate za nego kože.

Profimedia

VIR: shape.com in people.com

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!