70 kvadratnih metrov veliko stanovanje: lastnica navdušena, kaj pa vi?

Magazin 25. Okt 202209:47 2 komentarja
dnevna soba
Vanja Šego

Vanja Šego iz Čitluka se ukvarja s turizmom, z družino pa živi v 70 kvadratnih metrov velikem stanovanju, ki ga je opremila v nevtralnih tonih.

Vanja Šego na Instagramu redno objavlja fotografije svojega doma, o podrobnostih, kako ga je opremila, pa je spregovorila za hrvaški portal Zadovoljna. Vanji je notranja oprema še vedno hobi, a priznava, da v vsem skupaj tako uživa, da bo to morda nekoč postal njen poklic.

Stanovanje opisuje kot eleganten, a tudi udoben prostor za bivanje. Pred urejanjem se ji ni sanjalo, kaj točno si želi, prepričana pa je bila le, da želi nevtralne tone, zato jim je prilagodila prenovo.

Povedala je, da navdih črpa z Instagrama, s profilov, ki jih rada spremlja. “Temu ne bi rekla kopiranje, saj vsi sledimo temu, kar nam je všeč, a vsemu damo osebno noto,” pravi Vanja.

Ko gre za pohištvo v stanovanju, pove, da je nekaj starega, nekaj izdelanega, nekaj pa kupljenega. Trudi se, da bi čim več kupovala na bolj unikatnih lokacijah, ker ji je všeč, da ima vsak kos svojo zgodbo.

Kot pojasni, proces opremljanja stanovanja se nikoli ne konča. Ni konca, ker se stanovanje spreminja iz sezone v sezono. “V tem uživam,” pravi Vanja, ki je najbolj ponosna na hodnik, ki ji je bil skozi vse faze opremljanja najljubši. “Poseben je zaradi tramov, ki so bili uporabljeni kot stenska dekoracija in so pravzaprav zelo ljub spomin,” doda Vanja. Prepričana pa je, da je vedno prostor za izboljšave, še vedno je lahko vse skupaj lepše.

Vsem, ki opremljajo dom, svetuje, naj sledijo srcu in ne pravilom ter si ustvarijo dom, v katerem se bodo dobro počutili. V njenem primeru to pomeni avtentične kose, naravne materiale in nevtralne barve, prijetne za oko in dušo.

Kako je vse skupaj videti, si poglejte v naši galeriji, kjer smo izbrali le delček Vanjinih domačih fotografij. Vse novosti, ki jih ne manjka, pa lahko spremljate na njenem profilu na Instagramu.

balkon balkon
Vanja Šego
balkon balkon
Vanja Šego
detajl detajl
Vanja Šego
detajl detajl
Vanja Šego
dnevna soba dnevna soba
Vanja Šego
dnevna soba dnevna soba
Vanja Šego
hodnik hodnik
Vanja Šego
kavč kavč
Vanja Šego
kuhinja kuhinja
Vanja Šego
kuhinja kuhinja
Vanja Šego

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje