9-letna Kaia s kreacijami navdušuje modni svet – opazila jo je celo Vera Wang

Magazin 12. Jun. 202212:30
Delite:
Deklica šiva
Foto: Posnetek zaslona

Modni svet je morda pravkar odkril svojo naslednjo zvezdo – Kaio Aragon. A bomo morali nanjo še malce počakati, vsaj dokler Kaia ne zaključi šole. 

Devetletna Kaia namreč še obiskuje osnovno šolo, no, njeni izvirni dizajni pa na družbenih omrežjih že povzročajo pravi vihar, pritegnili so pozornost same Vere Wang.

Kar je še bolj izjemno – mala oblikovalka šiva šele nekaj mesecev, piše news24.com.

Kaia je začela šivati na božič 2021, takrat ji je mama podarila krojaško lutko. Kaia je takoj zgrabila kos blaga, odšla v svojo sobo in ustvarila svoj prvi dizajn.

Kot je povedala mama Tonya, jo je to najprej precej presenetilo. “Mislila sem, da je krojaška lutka za dekoracijo. Nisem vedela, da jo bo dejansko uporabila.” Toda ko se ozre nazaj, še pove Tonya, je imela Kaia vedno občutek za modo.

Kaia je bila zelo natančna pri svojem stilu oblačenja, vse od trenutka, ko ji je bilo dovoljeno, da si oblačila izbira sama. “Vedno je pretiravala z dodatki ter mešala in kombinirala stvari, ki zame niso bile smiselne,” še pove mama.

Malo Kaio je opazil tudi modni svet

Od prve kreacije, ki jo je mama delila na TikToku, je Kaia pridobila že več sto tisoč sledilcev, milijone všečkov in eno slavno oboževalko – opazila naj bi jo Vera Wang.

Kot poroča medij, je Vera Wang, ki slovi po čudovitih poročnih oblekah, komentirala eno od objav in pozneje Kaii poslala na roko napisano sporočilo skupaj z vijoličastim nahrbtnikom.

Za Kaio je izdelovanje oblačil sicer več kot le videz. In čeprav trenutno to počne le zase, si potihoma želi, da bi v prihodnosti ustanovila lastno modno podjetje.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar