9 modnih kosov, ki naj bi jih imela v svoji garderobi vsaka ženska nad 50 let

Magazin 15. Jan 202311:45
Street Style
Foto: Profimedia

Za vsako elegantno žensko v 50. letih je pomembno, da ima v svoji omari 9 ključnih kosov. Navdihnite se in postanite stilska ikona.

Stil ni nekaj, kar bi bilo vezano na leta ali celo trenutne modne trende. Ne nazadnje v modi vsaj velja pravilo, da pravil ni, in na koncu je pomembno le, kako nekaj predstaviš. Pravzaprav, če znate kombinirati kose oblačil ne glede na to, ali ste stari 20, 30, 40, 50 ali več, boste videti dobro ob vsaki priložnosti, včasih pa je potreben le en detajl, kot je klasična torbica v drugi barvi ali dobro krojeno krilo, da boste videti, kot da ste stopili z naslovnice najboljših modnih revij.

1. Kavbojke z ravnimi hlačnicami

Kavbojke v kombinaciji s pravimi čevlji bodo poskrbele, da bo vsak stajling eleganten, ne glede na to, ali gre za sproščeno priložnost, dan v pisarni, kosilo ali izlet v mesto.

2. Šik blazer

Blazerjev nikoli ne morete imeti dovolj, včasih pa je dovolj že samo en popolno krojen v nevtralni barvi, kot je črna, da ga imate vedno pri roki, ko ne veste, kaj obleči.

3. Bela bluza

Še en kos, ki ga štejte pod “obvezne”. Nič ne sporoča elegance kot dober model bluze, ki bo poudaril vse vaše atribute, a na najlepši način.

4. Črni škornji

Črni klasični škornji nikoli ne bodo šli iz mode.

5. Usnjena jakna

Tako kot pri škornjih bodo vedno aktualni klasični modeli, ki bodo celotnemu videzu dali mladosten videz.

6. Hlačni kostim

Vsaka modna dama ve, da je dobro ukrojen hlačni kostim obvezna izbira, ko gre za stil.

7. Pleten komplet

Pri tem je poseben poudarek na kosih iz finejšega blaga. Ne le da dobro pristajajo vsem, ampak jih je tudi enostavno kombinirati.

8. Trenč plašč

Trenčkoti so vedno šik in sodijo med kose, brez katerih si dobrega stila, še zlasti v jesenskem času, ni več mogoče zamisliti.

9. Klasična torbica

Vsaka ženska bi morala imeti klasično torbico, ki dopolnjuje stajling. Rdeča torbica lahko na primer še tako resni kombinaciji da povsem drugačen končni videz.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.