Adele in Rich Paul uživata na italijanski obali

Magazin 26. Jul 202211:25
Adele
Profimedia

Britanska pevka Adele počitnice preživlja na italijanski obali, družbo pa ji delajo domnevni zaročenec, športni agent Rich Paul.

Italija je letos še kako priljubljena pri hollywoodskih zvezdnikih. Medtem ko Angelina Jolie, Matt Damon, Charlize Theron in številni drugi raziskujejo rimske znamenitosti, pa Adele in Rich Paul uživata v morskih radostih na Sardiniji.

Adele
Profimedia

Paparaci paru sledijo na vsakem koraku – ujeli so ju tako na jahti med druženjem s prijatelji, pa tudi na sprehodu po priljubljenem obmorskem letovišču italijanskih slavnih obrazov v Porto Cervu. 

34-letna dobitnica glasbene nagrade grammy je tudi velika ljubiteljica mode, kar je pokazala na Sardiniji z elegantnimi, a ležernimi kreacijami. Nosila je obvezen kos poletja – živopisani kaftan, izbrala je tudi letos modne hlače z visokim pasom in top črne barve. Videz je dopolnila z minimalnim ličenjem in modnimi dodatki, kot so zapestnice in sončna očala.

Izstopa tudi prstan na pevkini levi roki, ki je po mnenju številnih zaročni, česar pa pevka še ni potrdila. Govorice o zaroki je letos na podelitvi glasbenih nagrad brit sprožila ravno Adele, ko je na roki zasijal velik diamantni prstan.

Adele
Profimedia

Kdaj točno se je pevka romantično zapletla s športnim agentom NBA-zvezdnikov, kot je LeBron James, ni znano. Govori se, da sta v zvezi od sredine leta 2021. Par skupaj živi v Los Angelesu na Beverly Hillsu, pevka pa je maja na Instagramu objavila fotografije nujnega novega doma. “Čas beži,” je takrat komentirala objavo.

Adele in Rich Paul razmišljata tudi o širitvi družine, kar sta povedala tudi javno. “Vsekakor si želim še nekaj otrok. Čudovito bi bilo,” je za BBC-jevo oddajo povedala Adele.

Adele
Profimedia

Pevka se je marca 2021 uradno ločila od moža, britanskega poslovneža Simona Koneckija, s katerim sta bila štiri leta v zakonu in s katerim ima devetletnega sina Angela.

Adele
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.