Adele je gesta oboževalca ganila do solz

Magazin 10. Feb 202310:00
Adele
Profimedia

Medtem ko je Adele stala na odru na koncertu v Las Vegasu, je med občinstvom opazila moškega, ki je v rokah držal mobilni telefon s posebno fotografijo.

34-letna Adele je pred kratkim bila zelo ganjena in svojih čustev ni mogla skriti. Med njenim zadnjim koncertom v Los Angelesu so ji po licu začele polzeti solze, ko ji je njen oboževalec pokazal fotografijo svoje pokojne soproge. Medtem ko je hodila med občinstvom, je opazila, da neki moški v iztegnjeni roki drži svoj mobilni telefon in poskuša pritegniti njeno pozornost. Ko je izvedela, za kaj gre, mu je posvetila svojo uspešnico Someone Like You. Ob tem je nastal posnetek, ki ga je eden od uporabnikov družbenega omrežja TikTok tudi objavil.

@adeleaccess A very special moment from Adele’s concert this past Friday ♥️ #adele #weekendswithadele #adelevegas #adelelive #someonelikeyou #whenwewereyoung ♬ Someone Like You - Adele

“Med občinstvom je moški, ga vidite, kako drži mobitel v zraku? Mislim, da je na zaslonu njegova žena, in mislim, da je ni tukaj. To me je res prizadelo. Nisem dojela, kaj mi kažete, dokler se nisem vrnila na oder. Zelo mi je žal zaradi vaše izgube,” je med drugim dejala vidno ganjena Adele.

Dodala je, da se na vsakem koncertu na kratko pogovori z nekaj obiskovalci in da vsakič sliši čudovite, a žalostne zgodbe. Pred kratkim jo je tako raznežila oboževalka, 33-letna Rebbeca Feinglos. Ločila se je, in to je obeležila tako, da je s 14 prijateljicami odpotovala v Las Vegas. “Svojo ločitev sem proslavila s prijateljicami v Las Vegasu – in Adele je začela jokati,” je napisala Rebbeca ob posnetku ganjene Adele na TikToku.

Na njenem koncertu je namreč držala napis z besedami: “Pomagala si mi, da sem preživela ločitev.” Pevki je še pojasnila, da je ob koncu postopka s prijateljicami prišla v Las Vegas. “To mi je všeč! To, da si pripeljala prijateljice, me je zelo ganilo,” je dejala Adele. Tudi sama je namreč leta 2019 preživela ločitev od podjetnika Simona Koneckega po enem letu zakona. Skupaj sta bila od leta 2011 in imata 10-letnega sina Angela.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.