Adele odkrito o tem, da še nikoli ni bila tako zaljubljena

Magazin 17. Avg 202214:45 0 komentarjev
Adele
Profimedia

Svetovno znana glasbenica Adele ne skriva, da trenutno živi svojo ljubezensko pravljico in da tako zaljubljena ni bila še nikoli.

Glasbenica Adele se je leta 2019 ločila od Simona Koneckija, zdaj pa je že nekaj časa srečna v objemu Richa Paula, s katerim jo paparaci večkrat ujamejo v Los Angelesu, kjer si rada privoščita večerjo v kateri od elitnih restavracij ali pa se zgolj sprehodita skozi mesto.

Pevka ne skriva, da je končno srečna in da živi svojo ljubezensko pravljico. “Še nikoli nisem bila tako zelo zaljubljena, naravnost obsedena sem z njim,” je za britansko izdajo Elle povedala Adele.

Zvezdnica, ki ima iz prejšnjega zakona devetletnega sina, ne skriva, da si želi razširiti svojo družino in da obožuje otroke. “Definitivno si želim imeti več otrok. Sem gospodinja, za stabilno življenje pa se ukvarjam z glasbo. No, trenutno imam v glavi samo nastope v Las Vegasu, ki jih že komaj čakam,” je bila odkrita.

Ameriški mediji so že ugibali o tem, da je pevka morda že zaročena in da se bo poroka zgodila nekje na tihem. “Nisem poročena, nisem. Samo zaljubljena sem. Srečnejša sem kot kdaj prej in tako bi lahko bila tudi poročena,” je vzhičeno priznala Adele in dodala, da ni niti zaročena, da pa ima rada lep nakit, ko so jo v intervjuju za Elle spraševali o pomenljivem prstanu, ki ga nosi na roki.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!