Adele razkrila, da je bila za njeno poškodbo kriva sinova potegavščina

Magazin 05. Sep 202208:30
Adele
Profimedia

Adele je že imela težave s hrbtom, ko je nesreča povzročila nadaljnjo poškodbo.

Pevka, ki krasi naslovnico septembrske številke Elle, je razkrila, da ima, čeprav ima slab hrbet že od najstniških let, tudi zdrs diska, ki se je zgodil po potegavščini njenega 9-letnega sina Angela. Glede na izdajo je do poškodbe prišlo, ko je zapuščala kopalnico in je sin skočil pred njo, da bi jo prestrašil. V intervjuju je razkrila tudi, da je Angelo velik oboževalec Billie Eilish in z njeno glasbo popolnoma obseden. “Po šoli bo šel v svojo sobo in prebral vsa besedila, nato pa se bo želel pogovoriti o njih,” je povedala o svojem sinu, ki ga ima z nekdanjim možem Simonom Koneckim. Par se je razšel leta 2019 po 2 letih zakona in 7 skupnih letih.

Povedala je tudi, da si želi še več otrok. “Sem gospodinja in sem matriarhinja, stabilno življenje mi pomaga pri glasbi. Toda trenutno imam v svojih možganih samo Vegas.” Na vprašanje, ali bi se želela še kdaj poročiti, je Adele, ki trenutno hodi s športnim agentom Richom Paulom, odgovorila: “Da, absolutno.”

Zvezdnica se je dotaknila tudi njene pesmi My Little Love, ki po njenih besedah vključuje posnete pogovore med njo in njenim sinom ter ponuja prisluh v zakulisju mame, ki Angelu razlaga, da se je ločila od njegovega očeta, ko je bil star komaj 6 let. “Verjetno bo prešel stopnje sovraštva, ko bo najstnik …” se je pošalila. “Toda bil je pomemben del uganke, ki sem jo poskušala razbrati iz svojega življenja, zato sem ga morala vključiti.” Pogovore je označila kot intenzivne in pojasnila, da je želela biti z njim jasna in popolnoma iskrena.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.