Adele se še vedno videva z Richem Paulom

Magazin 11. Maj. 202211:30
Delite:
Adele
Foto: Profimedia

Slavna britanska pevka Adele se kljub govoricam o razhodu še vedno videva s športnim agentom Richem Paulom.

Govorice o razhodu so se pojavile prejšnji teden, ko so Paula na Adelin 34. rojstni dan videli v Miamiju v družbi njegove stranke, LeBrona Jamesa. Agent in košarkarski zvezdnik, ki sta sicer dolgoletna prijatelja, sta se skupaj udeležila zasebne zabave, v čast dirki formule 1 v Miamiju. Večkratna dobitnica glasbene nagrade grammy na zabavi ni bila prisotna.

Čeprav zaljubljenca nista preživela skupaj Adelinega jubileja, pa sta ga proslavila nekaj dni pozneje, odpravila sta se na romantično večerjo na ranč Long Meadow v dolini Napa.

Več neimenovanih virov je za ameriški People potrdilo, da sta Adele in Paul še vedno skupaj. “Adele se še vedno videva z Richem. Oba sta zelo zaposlena. Ona ustvarja na svoji rezidenci, on pa je zaposlen s svojimi strankami. Vidita se, ko se lahko,” je povedal eden izmed virov.

Adele
Foto : Profimedia

Par je bil nazadnje skupaj viden na tekmi vseh zvezd Lige NBA februarja. Sedela sta ob igrišču in se ves čas držala za roke. V začetku istega meseca sta Adele in Paul sprožila govorice o zaroki, ko je pevka na podelitvi glasbenih nagrad brit nosila velikanski diamantni prstan. Novice o zaroki nista komentirala.

Adele
Foto : Profimedia

Pevka je bila že enkrat poročena. S Simonom Koneckijem ima devetletnega sina Angela Adkinsa.

Pevka je o svojem novem partnerju, ki je eden najuspešnejših športnih agentov, spregovorila za britanski Vogue. Povedala je, da je njegov prihod v njeno življenje nekaj neverjetnega in da se ob njem ne počuti tesnobno, živčno ali utrujeno.

Pevka je na družbenih omrežjih obeležila 34. rojstni dan, objavila je fotografiji z domače zelenice, pripisala pa je: “Kakšna razlika v enem letu!” Nadaljevala je: “Če bo čas še naprej celil in gladil vse gube v mojem življenju tako kot doslej, potem komaj čakam, da bom stara 60 let! Nikoli nisem bila bolj srečna! Toliko lekcij, toliko blagoslovov, za katere sem hvaležna. To je 34. leto in všeč mi je!”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar