Adele si vse bolj želi, da bi nekega dne povečala družino

Magazin 06. Jul 202215:15
Delite:
Adele
Foto: Profimedia

Britanska glasbena zvezdnica Adele je mati devetletnemu sinu Angelu, vendar naj bi zdaj vse bolj upala, da bo v prihodnosti imela več otrok.

Med zadnjim delom BBC-jeve oddaje Desert Island Discs je 34-letna dobitnica grammyja povedala: “Vsekakor si želim še nekaj otrok. Čudovito bi bilo. Če jih ne bom imela, pa imam Angela. Sreča je vse, kar si želim.”

Ko je govorila o materinstvu, je dejala, da jo je to spremenilo v vseh pogledih. Šaljivo je materinstvo opisala z besedami dobro, slabo in čudno, na koncu pa je dodala: ”Rada sem mama.”

Pevka je dodala, da njen sin že stopa po njenih stopinjah, saj prav tako obožuje glasbo. “Angelo se je pravkar zaljubil v glasbo. Zadnjih nekaj let se je ukvarjal z videoigrami, kar je v veliki meri področje njegovega očeta. Zdaj pa sediva in imava zelo intenzivne pogovore o glasbi. Usedeva se in skupaj poslušava pesmi.”

Adele
Foto : Profimedia

Med klepetom za BBC je spregovorila tudi o svoji ločitvi od Simona Koneckega. Na vprašanje voditeljice, ali je bil njun razhod težak, je zvezdnica odgovorila: “Nikoli ni bilo zares težavno, ker sva tako dobra prijatelja.” Dodala je, da ne bi nikoli dovolila, da bi bil njen sin priča grdi ločitvi.

Pevka je v zvezi s športnim agentom Richem Paulom, tudi on pa je pred kratkim povedal, da si želi več otrok.

To ni bilo prvič, da je Adele spregovorila glede morebitnega povečanja družine. V pogovoru s kraljico pogovornih oddaj Oprah Winfrey je povedala: “Vsekakor sem odprta za to. Rada bi imela več otrok. Ne bi bil konec sveta, če jih ne bi imela, ker imam Angela, ampak ja, mislim, da si želim več otrok.”

Adele je sicer konec tedna nastopila na glasbenem festivalu v Londonu. To je bil njen prvi koncert po petih letih.

Adele
Foto : Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar