Alec Baldwin je z družino Halyne Hutchins dosegel poravnavo

Magazin 06. Okt 202209:55 0 komentarjev
Alec Baldwin
PROFIMEDIA

S poravnavo se je zaključila civilna tožba, ki jo je družina Hutchins vložila proti ameriškemu igralcu.

Igralec Alec Baldwin je sporočil, da je z družino direktorice fotografije, ki jo je ustrelil med snemanjem vesterna Rust novembra 2021, na sodišču dosegel poravnavo. Na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram je zapisal, da je hvaležen vsem, ki so pripomogli k rešitvi tega tragičnega in bolečega dogodka.

Soprog Halyne Hutchins, Matthew Hutchins, pravi, da noče nikogar obtoževati, ne producente in ne Baldwina, ter dodal, da so vsi prepričani, da je Halynina smrt posledica grozne nesreče. Dodal je, da poravnavo mora potrditi še sodišče, primer pa bo potem zavržen. Snemanje filma Rust se bo nadaljevalo januarja 2023, v njem pa bo nastopila prvotna zasedba, je še dejal Hutchins.

“Med tem težkim postopkom so si vsi vključeni prizadevali narediti to, kar bi bilo najboljše za njenega sina. Hvaležni smo vsem, ki so prispevali k rešitvi težke in boleče situacije,” je za portal Page Six izjavil Baldwinov odvetnik.

21. novembra 2021 se je snemanje filma na ranču v Santa Feju v Novi Mehiki spremenilo v tragedijo, ko je Alec Baldwin pritisnil na sprožilec rekvizitne pištole, v kateri je bil namesto lažnega pravi naboj, ki je smrtno ranil 42-letno direktorico fotografije Halyno Hutchins. Ta dogodek je pretresel javnost in hollywoodske studie spodbudil k temu, da vnovič proučijo predpise in pogoje snemanja filmov.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!