Alec Baldwin z ženo Hilario pričakuje sedmega otroka

Magazin 31. Mar 202210:15
Hilaria in Alec Baldwin
Foto: Profimedia

Hilaria Baldwin, žena igralca Aleca Baldwina, je po nekajtedenskem obdobju molka na družbenih omrežjih objavila veselo novico: s 25 let starejšim slavnim soprogom pričakujeta sedmega otroka.

“Po več vzponih in padcih v zadnjih letih imava velikansko presenečenje: to jesen prihaja še en Baldwinček. Prepričana sva bila, da je najina družina že popolna, tega presenečenja pa sva zelo vesela,” je Hilaria pripisala videu na Instagramu – gre za posnetek trenutka, ko je novico sporočila preostalim “Baldwinčkom”.

“Z vami delim trenutek, ko sva povedala otrokom – kot lahko vidite, so noro navdušeni! Naš novi dojenček je zelo svetla točka v naših življenjih. Je blagoslov in darilo v teh negotovih časih,” je nadaljevala, pri čemer je najbrž mislila na tožbo proti svojemu slavnemu možu, ki se je lani zapletel v tragično nesrečo na snemanju fima Rust.

“V obdobju, ko me ni bilo na družbenih omrežjih, sem vas pogrešala,” je sporočila svojim sledilcem (ima jih skoraj milijon) in sklenila: “Zdaj sem se vrnila in veselim se, da bom z vami nadaljevala to divje popotovanje, ki se mu reče življenje.”

38-letna učiteljica joge z rojstnim imenom Hillary Hayward-Thomas (odkar se je preimenovala v Hilario, so ji večkrat očitali neupravičeno prisvajanje hispanske identitete) ima s 63-letnim filmskim zvezdnikom dve hčerki – osemletno Carmen in 13-mesečno Mario Lucio, rojeno s pomočjo nadomestne matere – ter sinove Rafaela (6), Leonarda (5), Romea (3) in 18-mesečnega Eduarda.

Alec ima iz prejšnjega zakona z igralsko kolegico Kim Basinger 26-letno hčer Ireland Baldwin.

Baldwin trenutno v Italiji snema svoj prvi film po incidentu na snemanju Rust, v katerem je z rekvizitno pištolo do smrti ustrelil direktorico fotografije Halyno Hutchins.

Na odškodninsko tožbo, ki jo je proti njemu vložila družina pokojne Hutchins, se je igralec odzval z zanikanjem krivde – odgovornost njegovi odvetniki poskušajo preložiti na druge člane snemalne ekipe.

Vas zanima še več? Posledite našo Facebook stran N1 Magazin.

Komentari

Vaš komentar