Dva pevca skupine Bijelo dugme, ki se ne marata, a vseeno skupaj nastopata

Magazin 25. Avg 202214:20 0 komentarjev
Mladeno Vojičić Tifa in Alen Islamović
PROFIMEDIA/NOVA.RS

Slovita zasedba Bijelo dugme je v času Jugoslavije osvojila občinstvo, njena priljubljenost pa že desetletja ne pojenja. Njeno tradicijo nadaljuje ustanovitelj Goran Bregović, nastopi pa so uspešni, čeprav dva pevca nista v dobrih odnosih.

Čeprav so bili v preteklih letih zelo uspešni, med člani skupine Bijelo dugme vlada razkol. O slabih odnosih med pevcema Alenom Islamovićem in Mladenom Vojičićem – Tifo se govori že nekaj časa. Oba sta v različnih obdobjih s skupino sodelovala kot vodilna pevca in pustila svoj pečat (tako kot ga je tudi prvi pevec skupine Željko Bebek). A znano je, da se Islamović in Tifa ne razumeta najbolje.

Ne glede na vsa nesoglasja skušata tako Islamović kot Tifa ohraniti sodelovanje z zasedbo. “Še danes, ko omeniš Bijelo dugme, veš, da te čaka dobra zabava. To, kar danes počnemo Goran Bregović, Tifa in jaz, se prav tako imenuje Bijelo dugme, a z Goranovim orkestrom,” je dejal Alen in se nato spomnil velikih uspešnic skupine.

“Iskreno, moj odnos s Tifo je slab. In tudi to je v redu, zakaj bi moral biti dober? Tako je bolje. Prideva v službo, delava in nato greva vsak po svoje. To je pravi profesionalizem. Kdo tega ne more razumeti? Mislite, da se imata Keith Richards in Mick Jagger rada? Sploh ne, ampak ves čas sta na odru. Celo objemata se. Ne prepirata se. To je moč Rolling Stonesov,” je zaključil pevec.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!