Ali je dobro v času retrogradnega Merkurja obiskati frizerja?

Magazin 25. Maj 202209:30 > 10:08 0 komentarjev
frizer
Profimedia

Astrologi pravijo, naj bi bili v času retrogradnega Merkurja posebej pozorni, ko gre za podpisovanje pomembnih pogodb in kupovanje dragocenih dobrin. Kako pa je z obiskom frizerja, kupovanjem novega telefona ali avtomobila?

Kot veste, smo v zloglasnem obdobju retrogradnega Merkurja. Merkur vlada trgovini, zato astrologi običajno priporočajo, da v retrogradnih fazah naj ne bi kupovali ali prodajali ničesar dragega in posebej vrednega. Pogosto lahko v tem času tudi ugotovimo, da želenega artikla ni na zalogi. Kako pa je s frizerjem, tatuji in novimi telefoni?

K frizerju med retrogradnim Merkurjem?

Astrologi pravijo, da se v času retrogradnega Merkurja izogibajte drastičnemu striženju in barvanju oz. drastični spremembi videza, saj obstaja velika verjetnost, da vam ta po koncu tega obdobja ne bo več všeč. Če želite urediti vašo običajno frizuro, pa seveda ni s tem prav nič narobe.

Ali lahko kupimo nov telefon v tem obdobju?

Na splošno velja, da v tem času naj ne bi kupovali dražje elektronike ali opravljali večjih oz. vrednejših nakupov, če to ni nujno. Če se vam pokvari telefon v tem obdobju, kar je tudi zelo mogoča situacija, potem pač morate kupiti novega. Če gre za nenujen nakup, pa je bolj priporočljivo, da počakate do zaključka obdobja, ki bo 3. junija.

Ali lahko kupimo nov avto v tem času?

Velja podobno kot za telefon. Storite, če morate. Bodite pri nakupu le malo bolj previdni in preverite vse, kar je potrebno.

Ali je dobro, če se odločimo za nov tatu med retrogradnim Merkurjem?

Tako kot omenjeno za večje spremembe frizure, je dobro, če ste pazljivi tudi glede novih tetovaž, saj obstaja velika možnost, da vam pozneje tatu, za katerega se boste odločili v tem zmedenem obdobju, kmalu ne bo več všeč.

Tokratno obdobje retrogradnega Merkurja se zaključi 3. junija 2022.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!