Amal Clooney s čudovito spremembo pričeske sprožila val navdušenja

Magazin 16. Dec 202215:30
Amal Clooney
Profimedia

"Amal, si to res ti?" Odvetnica za človekove pravice ima svetlejšo in bolj svežo pričesko, kot nalašč za zimo 2023.

Medtem ko je prednost rjavih las, da so naravno sijoči, je temne lase težje osvežiti (za razliko od blondink, ki jim pomanjkanje pigmenta omogoča eksperimentiranje z odtenki). Zato smo neizmerno hvaležni, kadar nam modne ikone in zvezdniki postrežejo z navdihom za pričeske rjavolask za naš naslednji obisk salona.

Pred kratkim je odvetnica in borka za človekove pravice Amal Clooney debitirala s precej toplejšim odtenkom, kot smo ga vajeni. Njen značilni bogat espresso odtenek je na Instagramu, ki ga je objavil frizer Dimitris Giannetos, videti svetlejši (pomislite na topel kakav). Gre za subtilno spremembo, ki pa daje polti sijaj in daljšim lasem dodatno dimenzijo, ne da bi se odločil za klasično balayage barvo.

“Amal, si to res ti?!”se sprašujejo številni

Vendar pa ni le zaradi nove barve resnično neprepoznavna. Nekaj lešnikovih odtenkov v njenih črnih laseh ni vse, kar je očitno drugače, spremenjena je tudi njena lepotna rutina. Zaznali smo spremembo na njenih obrveh, trepalnicah in celo ustnicah …

Uporabniki interneta so bili zelo presenečeni, ko so odkrili novo Amal. In pod objavo lahko preberemo številne pohvale: “Absolutno lepa”, “Videti je neverjetno, mlajša, všeč mi je!”, “Obožujem njene lase!”, “Kakšna lepotica”, “Amal je videti, kot da ima 20 let! Osupljivo lepa …”

A prav toliko je tudi takšnih, ki se sprašujejo o tej spremembi in menijo, da je nekoliko preveč drastična: “Fotošopirali so jo?”, “To ni ona”, “Ne prepoznaš je več … Imela je osebni slog, zdaj je kot vse druge, namesto da bi ohranile svojo osebnost, želijo biti vse enake!”, “Ne prepoznaš je več”, “Zagotovo ni Amal”, obžalujejo nekateri.

Dejstvo je, da so rjavolaske v tej sezoni zelo priljubljene. Slavna blondinka Sydney Sweeney se je vrnila k svoji prvotni temnejši barvi, Margot Robbie pa je iz zlate medene postala svetla rjavolaska z maslenimi prameni.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.