Amal Clooney slavi 44. rojstni dan in navdušuje z modnim stilom

Magazin 03. Feb 202212:15 > 12:54
Amal Clooney
Profimedia

Znana borka za človekove pravice in žena hollywoodskega igralca Georgea Clooneyja, pravnica Amal Clooney, slavi 44. rojstni dan in navdušuje s svojim modnim stilom.

Odvetnica za človekove pravice in filmski zvezdnik sta leta 2017 prvič postala starša dvojčkov, poročila pa sta se leta 2014 v Benetkah, kjer sta imela romantično poroko, na katero so bili povabljeni le izbranci.

Amal in Georgea Clooneyja so vse od leta 2014 že večkrat ločevali in jima pripisovali takšne in drugačne zakonske krize, a se zdi, da so bila vse le medijska natolcevanja, ki se nikoli niso izkazala za resnična.

Modni stil, ki nikoli ne razočara

Amal zdaj slavi 44. rojstni dan in vse od tedaj, ko je stopila v soj medijskih luči, je seveda vstopila tudi na modni parket, kjer jo modni kritiki pozorno spremljajo. Že res, da do tedaj ni bila vajena tako velike medijske pozornosti, a je treba priznati, da se je na rdečih preprogah zelo hitro znašla kot riba v vodi, in postalo je jasno, da je njen modni stil izjemno dodelan, izčiščen in zelo prefinjen.

Amal Clooney
Profimedia

Napak Amal pravzaprav ne dela, vsak modni kos je skrbno izbran in vedno do potankosti premišljen, številni bi si tako lahko mislili, da ima ob sebi množico stilistov, obenem pa je pri njej vse videti tako zelo lahkotno, kot da se ji za videz ni treba kaj preveč truditi.

Amal Clooney
Profimedia

Odlično se znajde tako med večno klasiko kot kosi, ki spominjajo na zlato dobo Hollywooda, odlično pa ji gre tudi v prostem času, ko prav tako blesti. Težko bi jo ujeli neurejeno, vsekakor se Amal dobro zaveda medijske pozornosti, ki jo lahko doživi na vsakem koraku.

Amal Clooney
Profimedia

V njeni garderobni omari se skrivajo čudoviti in tudi prestižni kosi, z nasveti o stilu pa je večkrat svetovala vojvodinji Meghan Markle, ko je Meghan še živela v Londonu, kjer sta se dami pogosto družili.

Amal Clooney
Profimedia

Vsekakor je Amal velika modna navdušenka in obenem poznavalka, modne hiše pa jo rade vidijo v svojih butikih, saj se vse, kar obleče, v hipu proda.

Amal Clooney
Profimedia