Amy Schumer po liposukciji: Vsi v Hollywoodu to počnejo

Magazin 12. Mar 202209:00 0 komentarjev
Amy Schumer
Profimedia

40-letna ameriška komičarka Amy Schumer je razkrila, da se je za liposukcijo odločila, ker se ni mogla več spopadati s slabo samopodobo zaradi odvečnih kilogramov.

“Ne gre za to, da bi morala biti “huda”, saj nikoli nisem slovela po svojem videzu, ampak dosegla sem točko, ko se nisem mogla več pogledati v ogledalo,” je povedala v intervjuju za Hollywood Reporter.

Amy, znana po tem, da je zelo neposredna in iskrena, tudi v svojih objavah na družbenih omrežjih, je že pred časom povedala, da nikoli ni razmišljala o plastični kirurgiji, a si je premislila, potem ko so ji zaradi hude oblike endometrioze morali odstraniti maternico in slepič.

“Dobro sem okrevala in si nato rekla, da si bom omislila liposukcijo. Šla sem na poseg in zdaj se počutim zelo dobro,” je priznala.

V še svežem intervjuju je dodala, da se ji ni zdelo možno, da bi območje okrog trebuha lahko učvrstila z zdravim življenjskim slogom, denimo “s prehranjevanjem s pečenim piščancem ali več sprehodi”.

Mama triletnika po imenu Gene – pred dečkovim rojstvom in po njem je javno spregovorila tudi o svojem boju z neplodnostjo in zapleti med nosečnostjo – pravi, da posega ne obžaluje.

O tem, da se je za liposukcijo odločila, pa je, kot pravi, v nasprotju s številnimi kolegicami in kolegi iz zabavne industrije, raje iskrena. “Vsi, ki jih vidite pred kamerami, to počnejo, jaz želim samo povedati resnico.”

Na gostovanju v podkastu komičarke Chelsea Handler je pojasnila, da morajo vsi, ki se jim bo zdela na fotografijah vitkejša, vedeti, da je to zaradi posega, in dodala: “Iskreno, pretežko je to doseči po naravni poti.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!