Amy Schumer po šali na Oskarjih: Kirsten Dunst že ne bi užalila

Magazin 30. Mar 202208:30
Kirsten Dunst
Foto: Profimedia

Komičarka Amy Schumer, ena od trojice voditeljic letošnjih Oskarjev, je pomirila vznemirjeno javnost z zapisom na Instagramu, v katerem je pojasnila, da je Kirsten Dunst vedela, da se bo na bleščeči prireditvi pošalila na njen račun.

“Takšne kraljice že ne bi želela užaliti,” je zapisala v objavi na omenjenem družbenem omrežju, potem ko se je nanjo usul plaz kritik zaradi šale na prireditvi: nominiranko za oskarja, Kirsten Dunst, je namreč označila za najeto hosteso, ki je tam le zato, da zapolni prazen sedež.

To je vznemirilo številne gledalce in oboževalce priljubljene igralke, a 40-letna Amy je pojasnila: “Veseli me, da imate tako radi Kirsten Dunst. Tudi jaz jo obožujem! A to je bil vnaprej dogovorjen skeč.”

Tistim, ki si 94. podelitve oskarjev, zaradi katere se še vedno dviga prah – za incident na dogodku je poskrbel Will Smith – niste ogledali, naj pojasnimo, kako si je Amy privoščila Kirsten.

Amy je Kirsten prijela za roko in jo potegnila iz njenega sedeža, pri čemer je namignila, da je igralka (ta je sedela poleg svojega moža, Jesseja Plemonsa, tudi soigralca iz filma Moč psa) le oseba, ki zapolni sedež, da ne bi bil videti prazen ob televizijskem prenosu.

Amy Schumer, Kirsten Dunst, Jesse Plemons
Profimedia

“No, tule imamo eno, ki je tu, da zapolni sedež. Ljubica, bi šla rada na stranišče?” je Amy vprašala Kirsten, nato pa zasedla njeno mesto in se nagnila k Plemonsu: “Jesse, v Moči psa si bil super.”

Igralec je odgovoril: “Amy, saj veš, da je to moja žena?” Ona pa je odvrnila: “Pa ne da si poročen z osebo, ki le zapolnjuje sedež?”

Šala je v dvorani in pred ekrani naletela na mešane odzive, saj so nekateri menili, da je bila komičarka brez dlake na jeziku do igralke preveč žaljiva.

39-letna Kirsten in šest let mlajši Plemons, oba nominirana za svoji vlogi v filmu Moč psa, v katerem igrata zakonski par, sta pred Oskarji z rdeče preproge pomahala svojima sinovoma.

Jesse Plemons, Kirsten Dunst
Profimedia

Kot sta povedala igralca, sta bila otroka ta čas na oskarjevski zabavi za malčke v Atlanti, kjer njuna slavna mama te dni (kadar ne obiskuje bleščečih podelitev filmskih nagrad) snema nov film.

Komentari

Vaš komentar