Ana Roš in Urban Stojan razkrila podrobnosti zaroke in načrte za poroko

Magazin 04. Dec 202209:17 10 komentarjev
Ana Roš
Ana Roš/INSTAGRAM

Ljubezenska zgodba Ane Roš in Urbana Stojana se odvija resnično hitro, zdaj pa je znano tudi, kdaj se bosta poročila.

V intervjuju za Nedelo sta vrhunska kulinarična mojstrica Ana Roš in njen izbranec Urban Stojan spregovorila o svoji ljubezenski zgodbi. Odvila se je resnično hitro, Ana je sama na Instagramu razkrila, da se je “zaljubila v sekundi”. In od te prve objave skupne fotografije na omenjenem družbenem omrežju se zdi, da je par neločljiv. Tako v resnici niti ni bilo presenečenje, da tudi novice o zaroki nista skrivala. A kako se je vse skupaj odvilo in kje je Urban Ani postavil to izjemno pomembno vprašanje?

Kot je za Nedelo povedal Urban, sta se že pred tem z Ano nekako dogovorila, da se bosta poročila, le dogovor, da se bosta pred tem tudi zaročila, ni bil tako jasen. Ko ga je Ana povabila, da z njo obišče njenega sina Svita, ki študira v Torinu, vmes pa bi šla tudi do Gardskega jezera, je Urban videl priložnost za presenečenje.

Anino najljubšo restavracijo Lido 84 ob Gardskem jezeru je prek Anine asistentke obvestil o svojih načrtih, in ko sta prišla, so vsi tam vedeli, kaj se bo zgodilo. “Prstan v škat­lici sem pustil v avtu, da ne bi štrlel iz obleke, zato sem se moral tihotapiti skozi celo restavracijo, da me ni videla, kako grem ponj. Čakala me je v okrog­lem stolpiču, ki gleda na jezero, igrali so Beatli in prinesli so šampanjec. ‘Si srečna?’ sem jo vprašal. In kaj je rekla? Da ima vse, kar potrebuje, predvsem pa mene, in da zaroke niti ne pogreša. Medtem sem jaz že pokleknil. ‘Kaj delaš?! Vstani! Vstani!’ je rekla, a vztrajal sem pri svojem. Ko je ugotovila, da gre zares, je najprej odgovorila: ‘Mogoče!’,” je Urban zaroko opisal za Nedelo.

Ana je medtem ponovila, da se je resnično že skoraj takoj, ko je Urbana spoznala, spraševala, ali jo bo “ta človek kdaj vprašal za roko”.

Zdaj je pred njima poroka, ki bo silvestrska. Takrat bo Ana namreč stara 50 let in tako bodo na isti dan slavili dva lepa dogodka. Na seznamu imata več kot 400 povabljencev, hrana bo uličnega tipa, medtem ko bo za dobro glasbo skrbel tudi Vlado Kreslin.

Pred bodočima zakoncema je tudi naloga iskanja skupnega doma. Kot sta povedala za Nedelo, si želita dom s kaminom, lesenim podom in veliko teraso, s katere je pogled na nekaj lepega. “In dovolj prostora za vse štiri otroke. Topel dom, kjer zapreš vrata in pustiš ves stres dneva in življenja tam zunaj. Pa brez dobrega vina in velike shrambe ne bo šlo,” je še dodal Urban.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje