Ana Roš razkrila novega partnerja: Zaljubila sem se v sekundi

Magazin 18. Okt 202210:19 10 komentarjev
Ana Roš
Ana Roš/INSTAGRAM

Slovenska kuharska mojstrica Ana Roš je na družbenem omrežju Instagram razkrila novega partnerja. "Spoznala sem te na naključni, skoraj nemogoči pozni pijači, ki sem jo res želela preskočiti. Zaljubila sem se v sekundi in zdi se, da je ta sekunda desetletje, stoletje. Upam, da bo ta sekunda trajala večno. Nama lahko uspe?" je ob objavi fotografije zapisala Roš.

Vrhunska kulinarična mojstrica Ana Roš je na družbenem omrežju Instagram razkrila novega partnerja Urbana. Ob fotografiji, na kateri sta z izbrancem tesno objeta in široko nasmejana, je Roš pripela tudi kratko ljubezensko sporočilo, v katerem je obelodanila, da se je, kot se je izrazila, zaljubila v sekundi.

Spomnimo, da je bila Roš pred tem poročena z Valterjem Kramarjem, s katerim ima dva otroka. Kljub razhodu pa z njim ostaja v poslovnem partnerstvu. O ločitvi je Roš spregovorila tudi v pogovorni oddaji Ena na ena na POP TV, v kateri je povedala, da so vsa razhajanja in dolgoročni projekti dolgotrajni procesi.

“Ker sem zelo srčna in po svoje tudi občutljiva, je ta proces nekoliko daljši kot pri nekom drugem. Želela sem zaščititi nekaj ljudi, ki mi v življenju ogromno pomenijo. Eno sta zagotovo Svit in Eva Klara, torej otroka. Drugo je moje prijateljstvo z Valterjem, ko imaš z nekom otroke, je pomembno, da ti odnosi ostanejo dobri in prijateljski. Na četrtem mestu je bilo reševanje mojega življenjskega dela, in to je Hiša Franko. Ko gredo stvari predaleč, lahko vse te stvari zelo hitro izgubiš, in tega si nisem nikoli želela,” je o procesu ločitve v oddaji povedala Roš.

Najbolj slavna slovenska kuharica nima razlogov za veselje samo v zasebnem, temveč tudi v poslovnem življenju. V začetku oktobra je v središču Ljubljane odprla pekarno Ana, povpraševanje po pekovskih dobrotah pa komaj dohajajo. Več o tem pa v članku Povpraševanje preveliko: Ani Roš v pekarni na pomoč zaposleni iz Hiše Franko.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.