Anamaria Goltes ponuja sanjsko službo dvema osebama

Magazin 08. Sep 202116:40 1 komentar
Anamarija Goltes
Nataša Medvešek

Dekle košarkarskega asa Luke Dončića po razburljivem poletju zaganja svoj podjetniški imperij in morda ste prav vi tista oseba, ki jo išče.

Anamaria Goltes se je po dveh mesecih premora na družbena omrežja vrnila v velikem slogu. Svojim sledilcem na Instagramu je namreč zaupala, da v tem času ni zgolj počivala, ampak se je pripravljala na številne projekte, katerih vsebino bo razkrila že v prihajajočih tednih.

Ob tem je povedala naslednje: “Poletje sem preživela doma z družino in prijatelji, od družbenih omrežij pa sem si vzela odmor, ki sem ga izkoristila za sprostitev in polnjenje baterij. Kot veste, se je v moji odsotnosti zgodilo veliko zanimivih stvari. Delala sem toliko zanimivih projektov, da komaj čakam, da jih delim z vami! Prvi bo javnosti znan že čez nekaj tednov, zato me spremljajte, drugi projekt pa se bo začel odvijati v začetku prihodnjega leta.”

V tem času je tudi spoznala, da sama ne zmore več, in tako ponuja kar dve zaposlitveni mesti.

“Spoznala sem, da ob vseh teh novih in vznemirljivih projektih ne morem več vsega narediti sama. Iščem ekipo ustvarjalnih, strastnih in delavnih posameznikov, ki bodo pomagali oživiti mojo vizijo in blagovno znamko. Odpiram dve delovni mesti, iščem pa ustvarjalca vsebin in kreativnega direktorja,” je ob tem še povedala.

Anamario lahko prepričate s poslano prijavo, življenjepisom in izkušnjami tako, da ji vse omenjeno posredujete na [email protected], od vas pa bo zahtevala med drugim visoko stopnjo organiziranosti in izkušnje v modnem svetu.

Pri ustvarjalcu vsebin tako pričakuje kreativno ustvarjanje novic za blog in družbena omrežja, pripravo videovsebin, poznavanje orodij Adobe Creative Suite, Adobe Premiere, Microsoft Office, HTML in WordPress ter poznavanje zadnjih trendov iz modnega sveta, kreativni direktor pa bo moral (ali morala) prevzeti vodenje projektov in blagovne znamke. Sklepamo torej lahko, da se Anamaria podaja v modne vode, na poslovni poti pa ji seveda želimo veliko uspeha.

Več informacij najdete na Anamarijinem Instagramu tukaj: