Angelina Jolie hčerki Zahari posodila svojo znamenito obleko

Magazin 21. Okt 202118:39
Angelina Jolie
Profimedia

Angelina Jolie je na rdeči preprogi ob premieri najnovejšega filma produkcijske hiše Marvel, Eternals, blestela v družbi svojih petih otrok, pozornost pa je najbolj pritegnila njena 16-letna hči Zahara.

Igralka Angelina Jolie je ponosna mama šestih otrok, katerih skrbništvo si deli z bivšim možem Bradom Pittom. Zahara, Maddox, Shiloh ter dvojčka Vivienne in Knox (manjkal je le 17-letni Pax) so se mami pridružili na premieri njene nove filmske uspešnice, pri kateri je združila moči s produkcijsko hišo Marvel in po dolgem času spet oblekla kostum superjunakinje.

Na slavnostni premieri se je seveda trlo znanih obrazov, največ pozornosti pa je požela 16-letna Zahara Marley Jolie-Pitt, ki ji je slavna mama posodila svojo znamenito kreacijo prestižne modne hiše Elie Saab, ki jo je leta 2014 nosila na Oskarjih.

Se spomnite znamenite kreacije izpod rok modne hiše Elie Saab?

Angelina Jolie
Profimedia

Tako pa je mamino znamenito obleko nosila 16-letna Zahara:

Zahara Jolie Pitt
Profimedia

Zaharo lahko vidite skrajno levo, dekle pa je očitno velika ljubiteljica mode in vsega lepega, saj je pri svojih rosnih 14 letih oblikovala kolekcijo nakita. Angelina je že večkrat povedala, kako zelo ponosna je na Zaharo, ki jo je kot šestmesečnega dojenčka posvojila iz Etiopije, deklica pa si je s slavno mamo izjemno blizu.

Angelina svojih otrok sicer preveč rada ne razkazuje v javnosti, a očitno se bo to zdaj, ko so malce starejši, le spremenilo. Najstarejši Maddox je že izrazil željo po delu v Hollywoodu, kam bo pot zanesla preostale otroke nekdanjega najbolj slavnega para na svetu, pa bo pokazal čas.

Družina Jolie
Profimedia