Angležinja prvič poskusila burek: njena reakcija je razjezila Balkance

Magazin 10. Apr 202415:36 18 komentarjev
Angležinja prvič poskusila burek
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Anglež je objavil video, s katerim je razjezil številne Balkance.

Angleški vplivnež in fotograf Tugs Ward, ki že nekaj let živi v Splitu, je na TikToku objavil posnetek svoje sestre, ki ji hitro postal viralen.

Posnetek prikazuje njegovo sestro med njenim obiskom na Hrvaškem, kako prvič poskuša sirov burek.

“Moja sestra iz Anglije je prvič poskusila sirov burek,” je zapisal v opisu videa.

“Dober je,” je izjavila, potem ko je prvič ugriznila v burek. Ward jo je nato vprašal, kako bi burek ocenila od 1 do 10, na kar mu je dogovorila, da bi mu dala šestico. “Šest? Uf, ljudje bodo jezni,” jo je opozoril Ward.

@tugs_ward Sister trying Burek for the first time…. Hard one to please #croatia #hrvatska #croatiantiktok #burek ♬ original sound – Tugs Ward

In prav nič se ni zmotil. Posnetek je namreč kmalu požel ogromno komentarjev ljudi z Balkana.

“Temu se reče sirnica (pita s sirom) in vedno jo je treba kupiti v malih pekarnah, ne v trgovinah. In zraven mora biti obvezno jogurt”, “To je pita, burek je z mesom”, “Ocena 6? Samo? Boljše, da se takoj vrneš v Anglijo”, “Morda je bila še utrujena od poti, jutri naj ga spet poskusi”, “Šest? Ok, potem naj poskusi čevapčiče. Če jih oceni z manj kot 9, nima tukaj kaj iskati,” so se vrstili začudeni in užaljeni komentarji.

Index.hr še piše, da je Tugs povedal, da je Hrvaška zelo dobra država za življenje. Pred nekaj leti je prišel na dopust in se odločil, da ostane. Svoje dogodivščine pogosto deli na družbenih omrežjih, razkril pa je tudi, da se aktivno uči hrvaškega jezika.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje