Anna Kendrick odkrito o težavnem okrevanju po zlorabi

Magazin 13. Sep 202211:15
Anna Kendrick
Profimedia

Ameriška igralka Anna Kendrick, ki se je pred kratkim razšla s komikom Billom Haderjem, je razkrila podrobnosti o "čustveni in duševni zlorabi", ki jo je utrpela v nedavni preteklosti.

37-letna zvezdnica HBO-jeve serije Ljubezensko življenje se je po lastnih besedah – dala je intervju za tabloid People – znašla v situaciji, ko je ljubila to osebo in ji zaupala bolj, kot zaupa sebi.

“Ko ti ta človek reče, da imaš izkrivljeno dojemanje resničnosti in da si nemogoča in da misliš, da se stvari, ki se dogajajo, v resnici ne, tvoje življenje zelo hitro postane zelo zmedeno,” je pojasnila Anna Kendrick.

Imena nekdanjega partnerja, ki jo je zlorabljal, oskarjevska nominiranka ni razkrila, je pa povedala še, da je bilo okrevanje najtežji izziv v njenem življenju.

Tudi ko je ugotovila, da se vse v resnici dogaja zares, se je težko pripravila k temu, da je pustila izkušnjo za sabo: “Moje telo še vedno misli, da sem bila sama kriva … kljub tej otipljivi odskočni deski.”

Anna Kendrick
Profimedia

Zgodba njenega prihajajočega filma Alice, Darling je igralko pritegnila prav zato, ker naslovni lik Alice doživlja nekaj podobnega s svojim partnerjem Simonom (upodablja ga Charlie Carrick).

Čeprav je psihološko nasilje v razmerju doživela “pred kratkim”, pa snemanje zanjo ni bilo travmatično, saj je, kot je povedala, imela na voljo “veliko, veliko mesecev”, da se je pripravila nanj.

Prav nasprotno: kot pravi Kendrick, je bil njen aktualni filmski projekt v resnici očiščujoč in terapevtski.

Igralka, ki svojo zasebnost skrbno varuje, se je pred v uvodu omenjenim Haderjem videvala z direktorjem filmske fotografije Benom Richardsonom.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.