Astrologi opozarjajo na naslednje datume v februarju

Magazin 08. Feb 202308:15
planeti, vesolje
Profimedia

Dobro smo že vstopili v februar, najkrajši mesec tega leta. Poglejmo si, na katere datume bodo najbolj aktivni planeti.

Po dolgem času bo februar prvi mesec, v katerem noben planet ne bo retrograden. Februar nam zato prinaša veliko navdiha in odpira nove poti, pravijo astrologi. To nam bo dalo posebno motivacijo, da se premaknemo naprej, napredujemo in se opravimo določene stvari, s katerimi smo do zdaj odlašali.

Preverite, na katere datume naj bi bili v tem mesecu pozorni.

11. februar: Merkur se premakne v znamenje vodnarja

Misli bodo postale bolj osredotočene na prihodnost in razmišljali bomo, kako narediti svet boljši. V tem obdobju nobena ideja ni preveč bizarna, čeprav lahko dobi nekaj dvomljivih pogledov. Ne bojte se razmišljati zunaj okvirjev.

15. februar: Venera se poravna z Neptunom

Le dan po valentinovem bodo planeti tvorili zelo harmonično kombinacijo, ki bo v naša življenja prinesla mehkobo in nežnost. Obeta se bolj romantičen čas, ko bomo na svet gledali skozi rožnata očala. To je odlična priložnost, da poglobimo odnose in okrepimo ustvarjalnost.

16. februar: sonce se poravna s Saturnom

Konjukcija s soncem nas bo spodbudila, da prevzamemo odgovornost za lastno življenje. To je idealen čas, da prisluhnemo sebi in razmislimo, kaj je tisto, česar si resnično želimo.

18. februar: začetek obdobja rib

Sonce se na ta dan iz zračnega znamenja vodnarja premakne v vodno znamenje rib. V zodiaku je simbol dveh rib, ki plavata v nasprotnih smereh, povezan s principom jina in janga. Obe energiji sta neodvisni, vendar ena brez druge ne obstajata. V naslednjih štirih tednih bo energija bolj sočutna in nežna, a nekoliko meglena, ko se počasi premikamo iz zime v pomlad.

19. februar: Venera se premakne v znamenje ovna

Hladne noči se bodo segrele, ko se planet ljubezni premakne v ognjenega in strastnega ovna. Naslednje štiri tedne bodo odnosi lahko zacveteli, zahvaljujoč ovnovemu vplivu.

20. februar: lunin mlaj v znamenju rib

Lunin mlaj bo tokrat v znamenju rib. Prinaša nam točno tako energijo, kakor jo potrebujemo za nove začetke. Znamenje rib nam zagotavlja veliko mero ustvarjalnosti, zato lahko v tem času pospešeno ustvarjamo. To je pravi čas za uresničevanje želja.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.