Astrologi opozarjajo na te datume v februarju

Magazin 04. Feb 202207:00 0 komentarjev
Nebo
Profimedia

V februarju se nam obetajo nekateri pomembni datumi oz. astrološki dogodki. Poglejmo si, kateri.

To leto smo začeli s pestrim astrološkim razpoloženjem. Januar je prinesel kombinacijo retrogradnega Merkurja in retrogradne Venere, ki sta nas dobsedeno prisilila, da se poglobimo v pregled svojih načrtov, odnosov in vrednot.

Tudi v februarju se nam obetajo nekateri pomembni datumi. Poglejmo si, kaj prinaša vsak izmed teh dogodkov, kot pravijo astrologi na spletni strani bustle.com.

Mlaj v vodnarju

Februar se je začel s svežim zagonom, saj smo že na prvi dan v mesecu imeli mlaj v znamenju vodnarja. Mlaj je odličen čas za zastavljanje novih ciljev, vendar je bilo tokrat dobro, da smo počakali do danes, 4. februarja, saj imamo zdaj …

Konec retrogradnega Merkurja

Res je, prvi retrogradni merkur tega leta se konča danes, 4. februarja. Čeprav bo še nekaj tednov v retrogradni senci, se bo najbolj intenzivni del retrogradnegega cikla končal. To pomeni, da bomo lahko uživali v jasnejši komunikaciji, bolj obvladljivih urnikih in manjšem tehnološkem stresu. To je odličen čas, da začnete uresničevati cilje, ki ste si jih postavili ob mlaju. Od 4. feburarja lahko lažje v pogon spravite nove ideje, ki so se vam morda porodile v obdobju retrogradnosti. Prav tako je to ugoden čas, da razrešite kakršnokoli dramo, ki se je zanetila med vašimi prijatelji ali bližnjimi v tem obdobju.

Konec retrogradnega Merkurja pomeni tudi, da se prvič po aprilu 2021 ne bo noben od večjih planetov premikal retrogradno, kar nakazuje na bolj ugoden čas za napredek.

Energija vodnarja

V prvih tednih bo prevladovala inovativna in napredna energija vodnarja. Sonce se bo 4. februarja poravnalo s Saturnom, kar nam bo pomagalo, da se resno lotimo svojih ciljev. 14. februarja se bo Soncu in Saturnu pridružil še Merkur, ki bo dal dodaten poudarek na komunikacijo v prijateljstvu, na nekonvencionalno razmišljanje in inovativne zamisli v sodelovanju s sodelavci.

Za valentinovo prihaja ognjena polna luna

Teden okoli valentinovega lahko prinese vroči val v ljubezensko življenje, zahvaljujoč ognjeni polni luni v znamenju leva, ki nastopi 16. februarja. Ta bo v ospredje postavila čustva in več strasti. K temu bo prispevala tudi poravnava romantične Venere in seksualnega Marsa. Zaradi te kombinacije planetarnih povezav bo to odličen čas, da izrazite čustva in ste bolj odločni glede tega, kaj si želite v razmerju.

Obdobje rib

18. februarja, le nekaj dni po omenjeni polni luni, bo sonce zapustilo vodnarja in vstopilo v znamenje rib. Prevladovali bodo občutljivejši aspekti in umetniške vizije. Ta tranzit bo okrepljen še s prisotnostjo Jupitra v znamenju rib, ki bo postregel s srečo, obiljem in ustvarjalnostjo. To bo še zlasti čarobno obdobje za raziskovanje in potapljanje v svoje sanje ter iskanje navdiha v svojih čustvih.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!