Astrologi pravijo, da bodo ta znamenja močno čutila to polno luno

Magazin 20. Okt. 202111:07
Delite:
Polna luna
Foto: Profimedia

Pred nami je polna luna v ovnu. Napolni se v sredo, 20. oktobra, ob 16.57. 

Prav tako smo v zadnjih dnevih obdobja tehtnice in v zraku lahko občutimo nekaj pasivne agresivnosti. Tepeta se namreč agresija (vpliv ovna) ter želja po miru (vpliv tehtnice). Luna se bo napolnila v impulzivnem in odločnem ovnu. Na koga pa lahko polna luna najbolj vpliva? Poglejmo, kaj so zapisali astrologi na spletni strani Bustle.

OVEN

Ovni, pripnite si pasove, saj vas v teh dneh zelo verjetno čaka adrenalinska vožnja. Polna luna lahko močno spremeni vaše zavedanje samega sebe. Lahko občutite razne frustracije. Kakor da življenje želi, da se upočasnite in sprejmete nekatere kompromise, vi pa si želite hitro naprej brez postankov. Počasnost zagotovo ni vaša vrlina. Ovni izjemno cenite neodvisnost, a trenutno morda življenje blokira vašo svobodno voljo in vas vodi v situacije, ki jih ne želite. Pazite na notranje konflikte, saj lahko postanejo zelo intenzivni. Sprostite napetosti s športom, meditacijo ali pisanjem.

TEHTNICA

Tehtnice boste lahko zdaj prisiljene prepoznati svoje težave v partnerskih odnosih. Povezati bo treba lastne notranje konflikte z zunanjimi problemi. Čeprav ste izjemno diplomatske in nočete ustvarjati konfliktov in nemirov, vas bo polna luna lahko potisnila, da to vseeno naredite, in sicer z namenom, da se vendarle postavite zase in uredite neharmonične situacije, zaradi katerih ste nesrečni. Sicer pa se zdaj karseda osredotočite nase.

KOZOROG

Tudi kozorogi imate lahko trenutno nekaj težav. V tem obdobju ste se morda trudili, da bi vzpostavili harmonijo med službo in osebnim življenjem, vendar je to izjemno težko. Morda se boste v času te polne lune počutili nekako zataknjeni oz. kot da se bojujete v nepremagljivi bitki. Morda bi bilo dobro vzeti si malo časa zase. V tišini namreč pridejo pravi odgovori.

Komentari

Vaš komentar