Astrološka znamenja, ki bodo julija spoznala ljubezen svojega življenja

Magazin 24. Jun 202418:27 0 komentarjev
Ljubezen, par
Foto: PROFIMEDIA

Med prvim in šestim julijem se bo na nebu odvil eden najbolj romantičnih prehodov v letu, ki bo prežet z novimi srečanji in obilico spogledovanja. Katera astrološka znamenja lahko pričakujejo, da bodo julija spoznala svojo sorodno dušo?

Rak

Nežna mlada luna bo na vaši strani. Precej verjetno je, da boste v tujini ali pa v sklopu izobraževanja spoznali ljubezen svojega življenja. Morda bo to učitelj, odvetnik, morda bo pri vas opravljal prakso, ali pa bosta skupaj sodelovala na projektu. Bodite pozorni, kajti na videz preprosta srečanja se lahko tokrat razvijejo v nekaj več, poroča N1 Zagreb.

Kozorog

5. julija bosta mlada luna in prehod Venere močno vplivala na vaše ljubezensko življenje. Lahko se zgodi, da boste spoznali tisto pravo osebo. Prvi korak bo najverjetneje naredila druga oseba, zato bodite pozorni, da vam ne uide.

Tisti kozorogi, ki pa ste že v zvezi, boste želeli julija s pogovori še poglobiti vaš odnos.

Bik

Nebesna telesa bodo v vašem znamenju, v vaše življenje pa bodo pripeljala gorečega oboževalca. Moški si boste želeli še več akcije in prav nič ne boste skoparili z osvajalskimi podvigi.

Če ste se pripravljeni prepustiti nežnosti, je julij pravi mesec za to.

Našli boste osebo, s katero vas čakajo nepozabna doživetja in močna čustva, ki bodo v vas vzbudila neverjetno privlačnost. Počutili se boste, kot da vas ta oseba lahko obvaruje pred celim svetom.

Lev

Najverjetneje se bo v vašem življenju pojavil nov oboževalec, vendar pa bo zveza na začetku zelo skrivnostna. Vse skupaj se lahko začne zgolj s spletnim dopisovanjem.

Do 13. julija pa se znajo stvari precej spremeniti, saj bo v zraku ogromno napetosti, pričakujete pa lahko srečanje, ki vam bo odneslo tla pod nogami.

Oven

Pripravite se na srečanje z osebo, ki bo v vas prebudila vsa mogoča čustva. Morda bo to oseba, ki vas bo spominjala na nekoga iz preteklosti, ali pa se bo znova razvnela strast do vašega bivšega partnerja.

Tistim, ki ne želite razmišljati o nekdanjih partnerjih, pa se obeta zmenek z osebo, ki bo vaš svet postavila na glavo. Čeprav se bo morda na prvo žogo zdelo zgolj kot naključno srečanje ali prijateljstvo, je to srečanje lahko usodno.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!